Takaisin listaukseen

Full Stack kehittäjä (Data enginer)

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Pirkanmaa, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
Haku päättyy: 15.10.2023
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme Full Stack -kehittäjiä vakituiseen työsuhteeseen Pääkaupunkiseudulle. Asuinpaikkasi voi olla myöskin esim. Tampereella tai Turussa. Osaamisesi on senior- tai mid-level tasolla. Sinun työsi käsittää ja keskittyy olennaisesti Full Stack-kehitykseen, jossa tekoäly (Gen IA) on myös olennaisena osana projektissa. Erilaiset tietovarastotekniikat on sinulle tuttuja sekä Java. Front End-kehityksessä avainasemassa on React. Sinulla on myös käsitys DevOps-kehitytyksestä ja sen operoimisesta. Myös pilvipalveluosaaminen (Azure, AWS, GCP) on hyvä lisä työssä onnistumiselle. Tämä on loistava mahdollisuus osaavalle henkilölle, joka inspiroituu uusista haasteista, haluaa luoda uutta ja rakentaa omannäköisiä palveluita ja tuotteita.

Toivomme:
– Tietovarastotekniikan tuntemusta
– Java
– React
– Pilvipalvelun osaamista (esim. Azure)
– DevOps

Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen isossa ja vakavaraisessa yrityksessä. Pääset kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Työsuhde-edut ovat hyvät. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan. Tule osaksi mukavaa tiimiämme.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi pikaisesti meille! Työn aloitusajankohdasta sovimme mielellämme kanssasi oman tilanteesi huomioiden.

Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Kärsämä, p. 050 412 7500, kimmo.karsama@lokki.fi

Tutustu Lokkiin, blogimme ja nettisivujemme kautta: https://lokki.fi/blogi/

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: https://www.lokki.fi/.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Pirkanmaa, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
Haku päättyy: 15.10.2023