Takaisin listaukseen

Financial Accountant

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Helsinki
Haku päättyy: 09.02.2023
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme FINANCIAL ACCOUNTANT :ia rentoon ja iloiseen kirjanpitotiimiin!

Oletko ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen taloushallinnon osaaja, joka asettaa arvojemme mukaisesti riman rohkeasti korkealle ja iloitsee yhdessä onnistumisesta? Me etsimme sinua tuleva Financial Accountant 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin vahvistamaan talouden palvelukeskuksen kirjanpitotiimiämme.

Kirjanpitotiimi hoitaa SATO -konserniin kuuluvien yhtiöiden tilinpäätökset ja kuukauden katkoon liittyvät tehtävät sekä juoksevan kirjanpidon. Talouden palvelukeskuksessa työskentelee yhteensä 12 taitavaa taloushallinnon ammattilaista.

Päävastuualueitasi tehtävässä ovat konserniyhtiöiden pääkirjanpito ja tilinpäätökset sekä muut yhtiöihin liittyvät taloushallinnon tehtävät. Lisäksi vastuullesi voi tulla muita palvelukeskuksessa suoritettavia tehtäviä.

Toivomme sinulta:

– Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus
– Vähintään 1-2 vuoden kokemus kirjanpidon ja pääkirjanpidon hoitamisesta sekä tilinpäätösten laatimisesta
– Lisäksi toivomme sinulta yhteisölainsäädännön, verotuksen ja taloushallinnon prosessien ymmärrystä
– Henkilönä olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja tarkka sekä viihdyt niin itsenäisessä kuin tiimityönkin parissa.

SATO tarjoaa sinulle innostavan työympäristön sekä rennon ja avoimen tekemisen meiningin, jossa jokainen on valmis auttamaan toinen toistaan. Hyvä ja valmentava esihenkilötyö on meille myös sydämen asia! SATOlaisena saat kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa sekä lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana. Tarjoamme joustavan työajan, etätyömahdollisuuden sekä modernit toimistotilat Käpylässä.

Tehtävä on 12 kuukauden määräaikainen sijaisuus ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tunnistitko itsesi? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi (CV) palkkatoiveen kera. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mette Mäkinen, p. 050 549 9221 / Lokki Henkilöstöpalvelut Oy.

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2005 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa, teemme suorarekrytointeja ja järjestämme erityyppisiä turvallisuusalan koulutuksia. Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomen alueella rakentaminen, teollisuus ja palvelut toimialoilla. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen ja kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Helsinki
Haku päättyy: 09.02.2023