Takaisin listaukseen

Farmaseutti Pääkaupunkiseudulle

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Uusimaa, Vantaa
Haku päättyy: 28.07.2024
Hae työpaikkaa

Etsimme kokoaikaista farmaseuttia asiakasapteekillemme Pääkaupunkiseudulle. Tilanteen mukaan työ voidaan järjestää myös osa-aikaiseksi.

Tehtävässä pääset tekemään monipuolisia farmaseutin tehtäviä kuten resepti- ja itsehoitolääkkeiden toimitusta, lääkkeiden oikeaoppisen käytön neuvontaa ja asiakaspalvelua.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta farmaseutin työstä, mutta tehtävä sopii erinomaisesti myös vasta valmistuneelle henkilölle, joka pystyy kompensoimaan kokemattomuuttaan luontaisella kyvyllä ottaa tilanne haltuun. Asiakkamme arvostaa luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä myynnillisyyttä.

Ennen kaikkea odotamme sinulta motivaatiota ja intoa työskennellä apteekissa.

Olemme joustava ja luotettava työnantaja. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme heidän tilanteisiinsa sopivia työsuhteita. Tervetuloa mukaan Lokin apteekkitiimiin!

Ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää.

Yhteydenotot: Olivia Orpana p. 0449012456, olivia.orpana@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi.

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto 1 - 3 kk
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Uusimaa, Vantaa
Haku päättyy: 28.07.2024