Farmaseutti, Osa-aikainen, Tampere

Farmaseutti, Osa-aikainen, Tampere

Etsimme asiakasapteekillemme Farmaseuttia Tampereelle. 

Työ on alkuun osa-aikainen, työvuorot neuvoteltavissa valitun henkilön tilanteen mukaan. Kokemus farmaseutin työstä luetaan eduksi mutta sopii erinomaisesti myös opiskelijalle. Työpaikan sijainti voi joskus vaihdella joten sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään useassa eri apteekissa. Suosittelijat ja eri apteekkijärjestelmien hyvä osaaminen katsotaan eduksi. 
Odotamme sinulta joustavuutta, iloista ja ennakkoluulotonta asennetta.

Olemme joustava ja luotettava työnantaja. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme heidän tilanteisiinsa sopivia työsuhteita. Tervetuloa mukaan Lokin apteekkitiimiin!

Ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää.

Yhteydenotot: Tuuli Toivanen, p. 050 4360772 / tuuli.toivanen@lokki.fi

Linkki hakemuslomakkeeseen: http://lokki.likeit.fi/apply/4360836

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi. 

 

 

 

Lisätiedot

Palkkaus:
Sopimuksen mukaan
Kesto:
3 - 6 kk
Työvuoro:
Osapäivätyö
Aikataulu:
Osa-aikainen
Aloitus:
Sopimuksen mukaan
Paikkakunta:
Tampere
Haku päättyy:
08.11.2020
blank