Takaisin listaukseen

Etuputsi

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 15.12.2022
Hae työpaikkaa

Etuputsiksi Tampereen keskustaan!

Lokki henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi!

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: www.lokki.fi. Löydät meidät myös somesta!

Haemme asiakasyrityksellemme etuputsia Tampereen keskusta-alueelle. Työ on itsenäistä, joten toivomme sinulla olevan jo käytännön kokemusta vastaavista rakennusalan tehtävistä, erityisesti hionta- ja pohjatöistä. Kokemus paikkauksista katsotaan eduksesi. Työssä menestymisessä sinua tukee oma konsultti meiltä Lokilta. Pyrimme tarjoamaan hyville tekijöille töitä pitkäaikaisesti olipa kyseessä lyhyemmät tai pidemmät projektit. Kuulut myös kauttamme työskennellessäsi yksityisen työterveyshuollon piiriin.

Toivomme hakijalta aikaisemman rakennusalan työkokemuksen lisäksi voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta. Jos tunnistat itsesi, niin älä epäröi vaan hae heti tehtävään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

http://lokki.likeit.fi/apply/8787561

Lisätietoja:
Emilia Raatikainen
050 537 3348
emilia.raatikainen@lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto 3 - 6 kk
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Tampere
Haku päättyy: 15.12.2022