Elektroniikka-asentaja, Kokoaikainen, Kangasala

Elektroniikka-asentaja, Kokoaikainen, Kangasala

Etsimme elektroniikka-alan asiakasyrityksellemme (elektroniikkalaitteiden, piirilevykokoonpanojen sekä automaatiokeskusten sopimusvalmistaja) ahkeraa ja oma-aloitteista ELEKTRONIIKKA-ASENTAJAA, joka on valmis tuomaan oman malttinsa sekä valttinsa laadukkaan ja ainutlaatuisen yrityksen hyväksi. 

Haemme nyt työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Alan koulutus tai aikaisempi työkokemus elektroniikkavalmistuksen tuotantotyöstä katsotaan ehdottomasti eduksi. Näissä työtehtävissä tarkkuus, taito ja näppäryys ovat valttia. 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
– Soveltuva koulutus ( esim. elektorniikka-asentaja)
– Hyvä keskittymiskyky
– Komponenttien tuntemus
– Sorminäppäryys
– Piirustustenkukutaito

– Suosittelijat eduksi

Jos olet kiinnostunut elektroniikka-asentajan työtehtävistä, ole minuun pikimmiten yhteydessä niin katsotaan asiaa eteenpäin! Yhteydenotot: Joni Parhiala, p. 050 512 8778, joni.parhiala@lokki.fi

HAE PAIKKAA TÄSTÄ: http://lokki.likeit.fi/apply/814667

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2005 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa, teemme suorarekrytointeja ja järjestämme erityyppisiä turvallisuusalan koulutuksia. Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella rakentaminen, teollisuus ja palvelut toimialoilla. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen ja kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Lisätiedot

Palkkaus:
Sopimuksen mukaan
Kesto:
1 - 3 kk
Työvuoro:
Kokopäivätyö
Aikataulu:
Kokoaikainen
Aloitus:
Heti, sopimuksen mukaan
Paikkakunta:
Kangasala

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi