Takaisin listaukseen

Back End suunnittelija

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Pirkanmaa, Uusimaa
Haku päättyy: 01.10.2023
Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme Back End -kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Pääkaupunkiseudulle. Asuinpaikkasi voi olla myös esim. Pirkanmaalla. Työ on pääasiassa joustavaa etätyötä, jossa toimistossa käydään n. kerran viikossa. Sinulla on kokemusta erilaisista taustajärjestelmien rakentamisesta sekä API-toteutuksista (REST, JSON). Olet etsimämme Back End -kehittäjä, mikäli sinulta löytyy aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja vähintään jonkun ohjelmointikielen hyvä hallinta ja kokemusta yleisimmistä Back End -teknologioista (esim. Java, .NET, PHP, MongoDb, Node.js). Myös pilvipalveluosaaminen (Azure, AWS, GCP) on hyvä lisä työssä onnistumiselle. Tämä on loistava mahdollisuus osaavalle henkilölle, joka inspiroituu uusista haasteista, haluaa luoda uutta ja rakentaa omannäköisiä palveluita ja tuotteita.

Toivomme:
– Ulospäinsuuntautunutta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
– Tiimityöskentelytaitoja
– Oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Pääset kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Työsuhde-edut ovat hyvät. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan. Tule osaksi mukavaa tiimiämme.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemuksesi pikaisesti meille! Työn aloitusajankohdasta sovimme mielellämme kanssasi oman tilanteesi huomioiden.

Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Kärsämä, p. 050 412 7500, kimmo.karsama@lokki.fi

Tutustu Lokkiin, blogimme ja nettisivujemme kautta: https://lokki.fi/blogi/

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen.​ Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: https://www.lokki.fi/.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Lisätiedot
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Kokopäivätyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Pirkanmaa, Uusimaa
Haku päättyy: 01.10.2023