Takaisin listaukseen

Asuntosiivooja

Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Paikkakunta: Pirkkala
Haku päättyy: 26.02.2024
Hae työpaikkaa

Etsimme 30-37,5 h/vko tekevää asuntosiivooja Tampereen alueelle.

Tässä työssä tulet siivoamaan pareittain yksityishenkilöiden koteja sekä joitain toimistoja. Työ alkaa 8kk:n määräaikaisuudella ja tämän jälkeen tarkoituksena on rekrytoitua asiakasyritykselle vakituiseksi työntekijäksi.

Työaika sijoittuu arkipäiville vaihtelevasti 6.00-17.00 välille. Viikonloput ovat aina vapaita. Päivittäiset työajat vaihtelevat kohteesta riippuen. Hakijalta odotetaan b-ajokorttia ja työssä käytetään asiakasyrityksen ajoneuvoja.

Odotamme sinulta:

– Hyvää fyysistä kuntoa
– Ahkeraa ja itsenäistä työotetta
– Luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
– Ajokorttia
– Sujuvaa suomenkielen taitoa

Työssä menestymisen kannalta, kokemus ei ole tärkein, vaan halu tehdä töitä! Tämä työ on oiva tapa saada ansioluetteloon täytettä, mikä osoittaa sen, että olet valmis tekemään vastuullista työtä.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot: Liisa Metsoila p. 050 436 0772 / liisa.metsoila@lokki.fi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: www.lokki.fi

Lisätiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan
Kesto Yli 12 kuukautta
Työvuoro: Muu osa-aikatyö
Aikataulu: Kokoaikainen
Aloitus: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Pirkkala
Haku päättyy: 26.02.2024