Vuokratyö

Vuokratyö

Meillä vuokratyö tarkoittaa joustavaa työsuhdetta, joka räätälöidään työntekijän omien tarpeiden mukaisesti

Me Lokilla tunnemme jokaisen vuokratyöntekijämme nimeltä. Haluamme olla työnantaja, jonka palveluksessa meille tulleet vuokratyöntekijät viihtyvät – vaikka työpaikkaa olisi tarjolla myös toisaalla.

Lokki Henkilöstöpalvelut on luotettava työnantaja

Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaamme työpaikalla tai työmaalla. Me vastaavasti maksamme palkkasi sekä hoidamme myös muut työnantajalle kuuluvat velvollisuudet. Esim. työvaatteet ja työterveyshuolto järjestyvät aina kauttamme.

Tällä hetkellä työllistämme pari sataa vuokratyöntekijää eri toimialoilla pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Monet työntekijöistämme ovat työskennelleet kauttamme jo vuosia.

Lokki henkilöstöpalvelut

Monet vuokratyöntekijämme kertovat, että heillä ei ole aikaisemmin ollut yhtä hyvää ja arvostavaa työnantajaa kuin Lokki Henkilöstöpalvelut. Tässä 5 hyvää syytä valita Lokki:

1. Työntekijämme eivät ole meille harmaata massaa, vaan ihmisiä, joita todella tarvitsemme. Tunnemme työntekijämme nimeltä ja kysymme säännöllisesti heidän kuulumisiaan.

2. Kuuntelemme työntekijöidemme toiveet työtehtävästä ja työpaikan sijainnista. Toteutamme sen minkä pystymme ja vielä enemmänkin. Jos esimerkiksi työsuhteesi loppuu, teemme kaikkemme jotta uusi työpaikka löytyy sinulle nopeasti.

3. Vierailemme työmailla ja työpaikoissa, joissa vuokratyöntekijöitämme työskentelee. Saatamme tuoda mukanamme kahvipullaa, synttärionnittelut tai vaikkapa uudet työhousut.

4. Vuokratyöntekijämme saavat vähintään noudatettavan TES:n mukaista palkkaa. Kun työntekijämme on osoittautunut luotettavaksi ja suoriutunut tehtävistään hyvin, maksamme mielellämme jopa TES:iä parempaa palkkaa.

5. Kiitokseksi vuokratyöntekijöidemme työpanoksesta järjestämme vuosittain mm. pikkujoulut, joihin kaikki Lokin vuokratyöntekijät kutsutaan.

Minulla ei ole kokemusta ansioluettelon tekemisestä, sillä en ole aikaisemmin tarvinnut sitä hakiessani töitä. Käytyäni Lokilla haastattelussa, sain muutaman tunnin päästä sähköpostiini viestin, jonka liitteenä oli konsultin kokoama CV. Loistavaa toimintaa, puskaradio lähtee liikkeelle välittömästi!

Tyytyväinen kiinteistöhuollon työnhakija

Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni henkilöstöpalveluyrityksen palveluja ja voin valehtelematta sanoa, että kyseessä oli elämäni paras haastattelutilaisuus. Kiitos siitä Joni Parhialalle!

Henri

Kouluarvosana Lokin toiminnasta on 9½. Henkilöstökonsultin palvelu on huippuhyvää ja hän vastaa aina puhelimeen ja kysymyksiin.

Pienen rakennusliikkeen toimitusjohtaja

Kun olin lähettänyt sähköpostilla kysymyksen työpaikasta eipä aikaakaan kun olin jo Lokki – ehkä kolme päivää ja olin hommissa! Saan töitä kokoajan ja minuun luotetaan, täältä en hevillä lähde.

Janne, kirvesmies

Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu

Sain Lokilta heti valmistumisen jälkeen työpaikan. Lokilla kuunnellaan työntekijän toiveita, jokainen työntekijä on kuin itsensä pomo.

Mikko, farmaseutti

En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.

Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Minulle molemminpuolinen luottamus on kaiken a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!

Kimmo, kirvesmies

Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.

Tomi, purkutyöntekijä

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi

blank