fbpx

Työsuhde

Meille on tärkeää tarjota sinulle työsuhde, jossa aidosti viihdyt.

Voit työskennellä vuokratyösuhteessa Lokilla tai rekrytoitua asiakkaallemme.

Vuokratyö

Meillä Lokilla vuokratyö tarkoittaa sinun omien tarpeidesi mukaista työsuhdetta. Tavoitteemme on olla työnantaja, jonka palveluksessa sinä aidosti viihdyt.

Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaallamme, mutta me huolehdimme palkanmaksusta, yksityisestä työterveyshuollosta, työvaatteista ja henkilökuntaeduista. Henkilökohtainen konsulttisi auttaa sinua kaikissa työhön ja työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Vuokratyönteosta on etua erityisesti projektiluonteisessa ja kausittaisessa työssä, sillä voit keskittyä olennaiseen ja jättää seuraavasta toimeksiannosta huolehtimisen meille. Saat myös monipuolista työkokemusta eri toimijoilla.

Rekrytointi

Rekrytoinneissa Lokki on ensimmäinen kontaktisi kohti haluamaasi työtä. Hoidamme asiakasyrityksen rekrytointiin liittyvät käytännön asiat kuten hakemusten läpikäymisen, haastattelut ja taustojen tarkistamisen. Rekrytointiprosessin edetessä asiakas haastattelee usein vielä itse sinut ennen lopullista päätöstä.

Jos jostain syystä et olekaan tyytyväinen aloittamassasi työssä, autamme sinua uuden löytämisessä.

Vuokratyön kautta vakituiseen työsuhteeseen

Työnantajat rekrytoivat mielellään vakituiseen työsuhteeseen osaavia työntekijöitä, jotka työskentelevät heillä jo vuokratyösuhteessa.

Reitti Lokin työntekijästä asiakasyrityksen palkkalistoille on usein seuraavanlainen:

  1. Solmit määräaikaisen työsuhteen Lokki Henkilöstöpalveluiden kanssa
  2. Aloitat työskentelyn Lokin asiakasyrityksessä
  3. Asiakas huomaa sinun olevan luotettava ja osaava työntekijä, ja ehdottaa sinulle vakituista työsuhdetta
  4. Kun asiasta on sovittu kaikkien osapuolien kanssa, pääset aloittamaan asiakasyrityksen omana työntekijänä sovitun aikataulun mukaisesti
  5. Muutaman kuukauden kuluttua kysymme, kuinka olet viihtynyt ja autamme, jos jokin asia mietityttää

Lue työntekijöiden kokemuksia palvelustamme

“Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu, että minusta huolehditaan.”

-Tomi, purkutyöntekijä

“Minulle molemminpuolinen luottamus on kaike a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!”

-Kimmo, kirvesmies

“Aloitin Lokilla vuokratyöntekijänä. Olin kolmessa eri asiakasyrityksessä useilla erilaisilla työmailla, joissa pääsin tekemään monipuolisia sähköhommia. Reilu puolen vuoden jälkeen menin Lokin kautta uuteen firmaan, jossa sovittiin jo työhaastattelussa rekrytointimahdollisuudesta. Kun olin ollut siellä puoli vuotta hommissa, minulle näytettiin vihreää valoa ja olen nyt vakituinen työntekijä Lokin asiakasyrityksessä. Homma toimi!”

-Jesse, sähköasentaja

“Minulla ei ole kokemusta ansioluettelon tekemisestä, sillä en ole aikaisemmin tarvinnut sitä hakiessani töitä. Käytyäni Lokilla haastattelussa, sain muutaman tunnin päästä sähköpostiini viestin, jonka liitteenä oli konsultin kokoama CV. Loistavaa toimintaa, puskaradio lähtee liikkeelle välittömästi!”

-Tyytyväinen kiinteistöhuollon työnhakija

Vinkkaa Lokille työntekijä!

Annamme vinkkipalkkion kaikille, jotka vinkkaavat meille työntekijän. Työntekijä voi joko työllistyä meille vuokratyöntekijäksi tai rekrytoitua kauttamme asiakasyrityksellemme.

Yhteydenottopyyntö

*Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

blank