Työsuhde

Meille on tärkeää tarjota sinulle työsuhde, jossa aidosti viihdyt. Lokilla työsuhde voi olla vuokratyösuhde tai voit työllistyä suoraan asiakkaallemme. Lopputulos voi olla myös näiden yhdistelmä.

Vuokratyö

Meillä Lokilla vuokratyö tarkoittaa sinun omien tarpeidesi mukaista työsuhdetta. Tavoitteemme on olla työnantaja, jonka palveluksessa sinä aidosti viihdyt.

Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaallamme, mutta me huolehdimme palkanmaksusta, yksityisestä työterveyshuollosta, työvaatteista ja henkilökuntaeduista. Henkilökohtainen konsulttisi auttaa sinua kaikissa työhön ja työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Vuokratyönteosta on etua erityisesti projektiluonteisessa ja kausittaisessa työssä, sillä voit keskittyä olennaiseen ja jättää seuraavasta toimeksiannosta huolehtimisen meille. Saat myös monipuolista työkokemusta eri toimijoilla.

Rekrytointi

Rekrytoinneissa Lokki on ensimmäinen kontaktisi kohti haluamaasi työtä. Hoidamme asiakasyrityksen rekrytointiin liittyvät käytännön asiat kuten hakemusten läpikäymisen, haastattelut ja taustojen tarkistamisen. Rekrytointiprosessin edetessä asiakas haastattelee usein vielä itse sinut ennen lopullista päätöstä.

Jos jostain syystä et olekaan tyytyväinen aloittamassasi työssä, autamme sinua uuden löytämisessä.

Vuokratyön kautta vakituiseen työsuhteeseen

Työnantajat rekrytoivat mielellään vakituiseen työsuhteeseen osaavia työntekijöitä, jotka työskentelevät heillä jo vuokratyösuhteessa.

Reitti Lokin työntekijästä asiakasyrityksen palkkalistoille on usein seuraavanlainen:

  1. Solmit määräaikaisen työsuhteen Lokki Henkilöstöpalveluiden kanssa
  2. Aloitat työskentelyn Lokin asiakasyrityksessä
  3. Asiakas huomaa sinun olevan luotettava ja osaava työntekijä, ja ehdottaa sinulle vakituista työsuhdetta
  4. Kun asiasta on sovittu kaikkien osapuolien kanssa, pääset aloittamaan asiakasyrityksen omana työntekijänä sovitun aikataulun mukaisesti
  5. Muutaman kuukauden kuluttua kysymme, kuinka olet viihtynyt ja autamme, jos jokin asia mietityttää

Esimerkiksi entiset vuokratyöntekijämme, Jesse ja Rasmus, ovat saaneet kauttamme vakituisen työpaikan.

“Aloitin Lokilla vuokratyöntekijänä. Olin kolmessa eri asiakasyrityksessä useilla erilaisilla työmailla, joissa pääsin tekemään monipuolisia sähköhommia. Reilu puolen vuoden jälkeen menin Lokin kautta uuteen firmaan, jossa sovittiin jo työhaastattelussa rekrytointimahdollisuudesta. Kun olin ollut siellä puoli vuotta hommissa, minulle näytettiin vihreää valoa ja olen nyt vakituinen työntekijä Lokin asiakasyrityksessä. Homma toimi!”

– Sähköasentaja Jesse pääkaupunkiseudulta

”Työnhaku Lokin kautta meni hyvin, kaikki kiitos menee Lokin henkilöstökonsultille Mialle, jonka toiminta työnhaun aikana oli 10/10. Tosi hyvä fiilis, täällä olen viihtynyt vuokratyöntekijänä paremmin kuin muualla… Kunnes minulle tarjottiin asiakasyrityksestä vakituista paikkaa, päätin ottaa sen vastaan.”

– Sähköasentaja Rasmus pääkaupunkiseudulta

blank