Rekrytointi asiakasyritykseen

Suorarekrytoinnilla asiakasyrityksen palvelukseen

Teemme asiakkaidemme puolesta ja heitä auttaen suorarekrytointeja joissa työntekijä rekrytoituu suoraan asiakkaalle, ei vuokrauksen jälkeen. Lokki hoitaa rekrytointiin liittyvät käytännön asiat, käy läpi työhakemukset ja haastattelee työnhakijoita. Tavoitteena on että työntekijä työllistyy välittömästi asiakasyrityksen palvelukseen.

Rekrytoinnit koskevat erityisesti toimihenkilöitä mutta usein myös myös esim. siivoojat, kirvesmiehet ja teollisuuden työntekijät löytävät tällä tavalla uuden työpaikan asiakasyrityksemme palveluksesta.

Parhaassa tapauksessa esittelemme sinulle useita työnantajia ja voit itse päättää minkä yrityksen kanssa mahdollisesta työpaikasta lähdetään tarkemmin neuvottelemaan.

Työnhakeminen kauttamme on helppoa ja nopeaa

  • Säästät aikaa ja vaivaa: lähetät meille vain yhden hakemuksen, jonka pohjalta voimme esitellä sinulle mahdollisesti useita avoimia työpaikkoja.
  • Autamme sinua tarvittaessa työnhakuun liittyvissä asioissa: voimme valmistella sinua asiakasyrityksen työhaastattelua varten ja katsoa, onko esim. cv:si ajan tasalla.
  • Koska emme ole lopullinen työnantajasi, pystymme olemaan objektiivisia. Voimme auttaa sinua esim. palkkaneuvotteluissa ja muissa työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä.
  • Jos työpaikka, jonne työllistyit kauttamme, ei ollutkaan mieleisesi, autamme sinua uuden löytämisessä.
Ryhmäkuva Lokki Henkilöstöpalvelut

Kouluarvosana Lokin toiminnasta on 9½. Henkilöstökonsultin palvelu on huippuhyvää ja hän vastaa aina puhelimeen ja kysymyksiin.

Pienen rakennusliikkeen toimitusjohtaja

Kun olin lähettänyt sähköpostilla kysymyksen työpaikasta eipä aikaakaan kun olin jo Lokki – ehkä kolme päivää ja olin hommissa! Saan töitä kokoajan ja minuun luotetaan, täältä en hevillä lähde.

Janne, kirvesmies

Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu

Sain Lokilta heti valmistumisen jälkeen työpaikan. Lokilla kuunnellaan työntekijän toiveita, jokainen työntekijä on kuin itsensä pomo.

Mikko, farmaseutti

En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.

Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Minulle molemminpuolinen luottamus on kaiken a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!

Kimmo, kirvesmies

Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.

Tomi, purkutyöntekijä

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Virkatie 1, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi