Työnhakijoille

Autamme sinua luomaan urapolkusi. Joko aloitetaan?

Tartu mahdollisuuksiin ja lue vinkkimme työn hakemiseen liittyen – tai hae heti avoimeen työtehtävään!

Olemme Lokki Henkilöstöpalvelut Oy ja tarjoamme työnhakijoillemme monia vaihtoehtoja työllistyä!

Vuokraamme ja rekrytoimme työvoimaa mm. rakentamisen & talotekniikan, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon, IT-alan, taloushallinnon ja palvelusektorin aloille. Kerro meille hakemuksessasi osaamisestasi ja toiveistasi, me autamme sinua löytämään tilanteeseesi sopivan työn! Voit työskennellä kauttamme vuokratyösuhteessa vuosia tai työllistyä pysyvästi asiakasyritykseen, jossa aloitit ensin vuokratyöntekijänä.

Tarjoamme myös kesätyö- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille.

Lokille voit työllistyä yrittäjäksi. Haemme juuri nyt aktiivisesti yrittäjiä Kuopioon, Ouluun, Jyväskylään ja Lahteen. Lue lisää yrittäjämallistamme.

Katso tällä hetkellä avoinna olevat työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.
Otamme yhteyttä, kun potentiaalinen työmahdollisuus löytyy.

Hakukoneella voit kätevästi etsiä juuri sinua kiinnostavia työpaikkailmoituksia.
Kaikki avoimet työpaikkailmoitukset näet täältä.

Oma henkilöstökonsultti palvelee alusta loppuun asti

Tämä on meille erittäin tärkeä asia, sillä se takaa, että laatulupauksemme kantaa poikkeuksetta. Yksi ihminen paneutuu asiakkaan työntekijätarpeeseen ja etsii tehtävään sopivan henkilön ilman rikkinäistä puhelinta tai ajatuskatkoja.

Työnhakijoille lupaamme, että yhden hakemuksen täyttäminen riittää  ja sen perusteella tarjoamme etsimiäsi töitä sinulle heti, kun osaamisellesi löytyy käyttöä!

Minulla ei ole kokemusta ansioluettelon tekemisestä, sillä en ole aikaisemmin tarvinnut sitä hakiessani töitä. Käytyäni Lokilla haastattelussa, sain muutaman tunnin päästä sähköpostiini viestin, jonka liitteenä oli konsultin kokoama CV. Loistavaa toimintaa, puskaradio lähtee liikkeelle välittömästi!

Tyytyväinen kiinteistöhuollon työnhakija

Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni henkilöstöpalveluyrityksen palveluja ja voin valehtelematta sanoa, että kyseessä oli elämäni paras haastattelutilaisuus. Kiitos siitä Joni Parhialalle!

Henri

Kouluarvosana Lokin toiminnasta on 9½. Henkilöstökonsultin palvelu on huippuhyvää ja hän vastaa aina puhelimeen ja kysymyksiin.

Pienen rakennusliikkeen toimitusjohtaja

Kun olin lähettänyt sähköpostilla kysymyksen työpaikasta eipä aikaakaan kun olin jo Lokki – ehkä kolme päivää ja olin hommissa! Saan töitä kokoajan ja minuun luotetaan, täältä en hevillä lähde.

Janne, kirvesmies

Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu

Sain Lokilta heti valmistumisen jälkeen työpaikan. Lokilla kuunnellaan työntekijän toiveita, jokainen työntekijä on kuin itsensä pomo.

Mikko, farmaseutti

En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.

Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Minulle molemminpuolinen luottamus on kaiken a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!

Kimmo, kirvesmies

Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.

Tomi, purkutyöntekijä
Ryhmäkuva Lokki Henkilöstöpalvelut

VINKKIPALKKIO

Löysitkö sivuiltamme kiinnostavan työpaikan, joka olisi juuri täydellinen kaverillesi, sukulaisellesi tai vanhalle työkaverillesi? Vinkkaa meille uusia työmahdollisuuksia etsivä tuttusi ja rekrytoinnin onnistuessa muistamme sinua vinkkipalkkiolla!

Palkkion suuruus määräytyy tapauskohtaisesti alkaen 50 eurosta. Omat työntekijämme voivat halutessaan vastaanottaa palkkion esimerkiksi lounas- tai kulttuuriseteleinä, mutta sinun ei tarvitse olla Lokin työntekijä saadaksesi vinkkipalkkion.

Näin toimit:

a) Pyydä tuttuasi hakemaan paikkaa ja kirjaamaan nimesi hakemukseen tai

b) Ilmoita oman alueesi konsultille yhteystiedot niin olemme häneen suoraan yhteydessä.

Auta kaveria ja lunasta palkintosi! WIN-WIN-WIN!

Lokki Henkilöstöpalvelut

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi