Lokki on kokenut rakennusalan kumppani henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin saralla. Voisimmeko olla avuksi?

Vuokraamme henkilöstöä rakentamisen, maanrakentamisen ja talotekniikan yritysten tarpeisiin. Esimerkkejä tehtävänimikkeistä ovat kirvesmies, maanrakennustyöntekijä ja putkiasentaja. Tämän lisäksi henkilöstövuokraus toimii hyvänä tapana myös toimihenkilöiden, kuten suunnittelijoiden ja työnjohdon, työllistämiseen.

Rekrytoimme henkilöstöä rakentamisen, maanrakentamisen ja talotekniikan yritysten tarpeisiin. Rekrytoimme sekä vuokratyöntekijöitä että toimihenkilöitä vakituisiin työsuhteisiin. Esimerkiksi työnjohdon rekrytoinnit ovat tyypillisiä.

Henkilöstövuokraus

Vuokratyö helpottaa yrityksen rekrytointiriskiä ja on erityisen hyödyllinen vaihtuvissa ja kiireellisissä henkilöstötarpeissa.

Me maksamme työntekijän palkan sekä hoidamme muut työsuhteeseen liittyvät velvoitteet. Näitä ovat esimerkiksi pakolliset vakuutusmaksut, loma-ajan palkka, terveydenhoito ja työvaatteet. Vuokrasuhteen kesto riippuu aina asiakasyrityksen tarpeesta ja on muutettavissa sopimusaikana.

Laskutamme yritystäsi vuokratyöntekijän tekemän työn perusteella. Veloitus on ennalta sovittu tuntihinta x työtuntien määrä tai sovittu kuukausipalkkaveloitus. Laskutuslisiä yms. ei tule.

Rekrytointi

 
Me etsimme sinulle tehtävään soveltuvat ehdokkaat. Hyödynnämme työntekijän löytämiseksi useita tehokkaaksi koettuja väyliä. Hoidamme työpaikkailmoitukset, tiedusteluihin vastaamiset ja hakemusten seulonnan. Joskus soveltuva työntekijä löytyy myös omasta rekisteristämme.

Haastattelemme soveltuvat ehdokkaat, selvitämme taustat ja suositukset sekä toteutamme sovitut testaukset. Esittelemme sitten sinulle tehtävään parhaat ehdokkaat.

Rekrytointitakuu: Veloitamme työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen puolet sovitusta rekrytointipalkkiosta. Kun työsuhde on alkanut ja olemme varmistaneet, että rekrytointi on onnistunut, laskutamme vasta loput palkkiosta.

Yhteydenottopyyntö