fbpx

Strategiamme

Arvomme

Kumppanuus​

Uskomme pitkäkestoiseen kumppanuuteen, joka saavutetaan luotettavan palvelun tuloksena. Oma henkilöstökonsultti rakentaa kumppanuutta mahdollistaen parhaan kokonaisuuden toimeksiannosta toteutukseen. Energisellä ja oma-aloitteisella toiminnallamme olemme lähellä sinua ja reagoimme nopeasti tarpeisiisi, niin asiakkaana kuin työntekijänäkin.

Kodikkuus​

Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka uskomme pystyvän parhaimpaansa kodikkaassa ilmapiirissä. Meille kodikkuus merkitsee tiivistä ja avointa työyhteisöä, jossa iloitaan onnistumisista, autetaan muita ja työskennellään oikeudenmukaisesti. Kodikkuus näkyy rentoutena, kun työskentelemme asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Joustavuus​

Uskomme joustavuuden merkityksellisyyteen työelämässä. Meille joustavuus tarkoittaa ennakoivia toimintatapoja, yksilöllisten tarpeiden huomiointia ja mahdollisuutta vaikuttaa omiin työtehtäviin. Asiakas kokee tämän ongelmattomana palveluna ja työntekijöidemme viihtyvyytenä. Ansiostamme voit keskittyä siihen, minkä sinä parhaiten osaat.

Vapaus & Vastuu

Uskomme yrittäjyyden johtavan menestykseen. Yrittäjyys tarkoittaa Lokille vapauden ja vastuun tasapainoa. Arjessa tämä näkyy tehtävien tehokkaana toteutuksena ja asioiden asettamisena tärkeysjärjestykseen. Kun teemme parhaamme, onnistumme yhdessä.

Missiomme on yhdistää taidot, tarve ja tilaisuus.

Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla henkilöstöpalvelullamme ympäri Suomen.

blank