Arvot

Meille on tärkeää:

Asiakkaan menestyminen

Lokki pyrkii aina asiakkaan kannalta parhaaseen lopputulokseen, sillä asiakkaan menestys on myös meidän menestyksemme. Toimeksiannot hoidetaan tehokkaasti kestävään lopputulokseen panostaen.

Luotettavat kumppanit

Palvelumme on henkilökohtaista, ripeää ja joustavaa. Sama yhteyshenkilö toteuttaa asiakkaan toiveet toimeksiannosta toteutukseen. Henkilökohtainen palvelu takaa luotettavan ja onnistuneen lopputuloksen.

Yhteinen ulappa

Me Lokilla kannustamme toisiamme ja teemme töitä yhteisen tavoitteen eteen. Onnistumiset palkitaan ja niistä iloitaan yhdessä. Pitkät työsuhteet ja sitoutuneisuus tuovat meille myös kilpailuetua.

Vapaus & vastuu

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työtehtäviä heidän osaamisalueellaan. Työntekijöillä on vapaus valita elämäntilanteeseensa sopiva työ joustavasti. Vastuullisesti hoidetut työt puolestaan mahdollistavat pitkät työsuhteet ja urakehityksen.

Katse horisonttiin

Avoin ja kannustava ilmapiiri on meille erityisen tärkeässä roolissa. Pyrimme kehittämään organisaatiotamme jatkuvasti, ja kaikkien ideat ja ehdotukset huomioidaan. Kannustamme myös toisiamme kehittämään ammatillisia taitoja, ja tarjoamme siihen mahdollisuuksia. Haluamme olla markkinoiden paras henkilöstöpalveluidentarjoaja sekä työntekijöillemme paras mahdollinen työnantaja.

Lokki henkilöstöpalvelut työntekijöille

Minulla ei ole kokemusta ansioluettelon tekemisestä, sillä en ole aikaisemmin tarvinnut sitä hakiessani töitä. Käytyäni Lokilla haastattelussa, sain muutaman tunnin päästä sähköpostiini viestin, jonka liitteenä oli konsultin kokoama CV. Loistavaa toimintaa, puskaradio lähtee liikkeelle välittömästi!

Tyytyväinen kiinteistöhuollon työnhakija

Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni henkilöstöpalveluyrityksen palveluja ja voin valehtelematta sanoa, että kyseessä oli elämäni paras haastattelutilaisuus. Kiitos siitä Joni Parhialalle!

Henri

Kouluarvosana Lokin toiminnasta on 9½. Henkilöstökonsultin palvelu on huippuhyvää ja hän vastaa aina puhelimeen ja kysymyksiin.

Pienen rakennusliikkeen toimitusjohtaja

Kun olin lähettänyt sähköpostilla kysymyksen työpaikasta eipä aikaakaan kun olin jo Lokki – ehkä kolme päivää ja olin hommissa! Saan töitä kokoajan ja minuun luotetaan, täältä en hevillä lähde.

Janne, kirvesmies

Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu

Sain Lokilta heti valmistumisen jälkeen työpaikan. Lokilla kuunnellaan työntekijän toiveita, jokainen työntekijä on kuin itsensä pomo.

Mikko, farmaseutti

En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.

Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Minulle molemminpuolinen luottamus on kaiken a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!

Kimmo, kirvesmies

Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.

Tomi, purkutyöntekijä

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi