Arvot, Missio & Visio

Arvomme

Kumppanuus​

Lokilla uskomme pitkäkestoiseen kumppanuuteen, joka saavutetaan luotettavan palvelun tuloksena. Oma henkilöstökonsultti rakentaa kumppanuutta mahdollistaen parhaan kokonaisuuden toimeksiannosta toteutukseen.

Asiakaslähtöisyys​

Asiakkaamme menestys on myös meidän menestyksemme. Energisellä ja oma-aloitteisella toiminnallamme olemme lähellä asiakastamme ja reagoimme nopeasti asiakkaamme tarpeisiin.

Kodikkuus​

Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka uskomme pystyvän parhaimpaansa kodikkaassa ilmapiirissä. Lokille kodikkuus merkitsee tiivistä ja avointa työyhteisöä, jossa iloitaan onnistumisista ja autetaan muita. Kodikkuus näkyy rentoutena, kun työskentelemme asiakkaidemme kanssa yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Joustavuus​

Uskomme joustavuuden merkityksellisyyteen työelämässä. Lokille joustavuus tarkoittaa ennakoivia toimintatapoja, yksilöllisten tarpeiden huomiointia ja mahdollisuutta vaikuttaa omiin työtehtäviin. Asiakas kokee tämän ongelmattomana palveluna ja Lokin työntekijöiden viihtyvyytenä.

Yrittäjyys​

Uskomme yrittäjyyden johtavan menestykseen. Yrittäjyys tarkoittaa Lokille ideoimista, tehtävien tehokasta toteutusta ja asioiden tärkeyden miettimistä.

Missiomme on yhdistää taidot, tarve ja tilaisuus.

Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla henkilöstöpalvelullamme ympäri Suomen.

Minulla ei ole kokemusta ansioluettelon tekemisestä, sillä en ole aikaisemmin tarvinnut sitä hakiessani töitä. Käytyäni Lokilla haastattelussa, sain muutaman tunnin päästä sähköpostiini viestin, jonka liitteenä oli konsultin kokoama CV. Loistavaa toimintaa, puskaradio lähtee liikkeelle välittömästi!

Tyytyväinen kiinteistöhuollon työnhakija

Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni henkilöstöpalveluyrityksen palveluja ja voin valehtelematta sanoa, että kyseessä oli elämäni paras haastattelutilaisuus. Kiitos siitä Joni Parhialalle!

Henri

Kouluarvosana Lokin toiminnasta on 9½. Henkilöstökonsultin palvelu on huippuhyvää ja hän vastaa aina puhelimeen ja kysymyksiin.

Pienen rakennusliikkeen toimitusjohtaja

Kun olin lähettänyt sähköpostilla kysymyksen työpaikasta eipä aikaakaan kun olin jo Lokki – ehkä kolme päivää ja olin hommissa! Saan töitä kokoajan ja minuun luotetaan, täältä en hevillä lähde.

Janne, kirvesmies

Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu

Sain Lokilta heti valmistumisen jälkeen työpaikan. Lokilla kuunnellaan työntekijän toiveita, jokainen työntekijä on kuin itsensä pomo.

Mikko, farmaseutti

En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.

Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Minulle molemminpuolinen luottamus on kaiken a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!

Kimmo, kirvesmies

Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.

Tomi, purkutyöntekijä
blank