Lokki

Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on tarjonnut henkilöstönvuokraus- ja rekrytointipalvelua jo vuodesta 2005 lähtien. Olemme luotettava ja vaivaton kumppanisi ympäri Suomen usealla alalla. Palvelemme sinua Vantaalla, Tampereella, Vaasassa ja Kaarinassa.

Lokin kautta työllistytään erilaisilla taustoilla

Kesällä nuorukainen, jonka elämä oli suistunut raiteiltaan pääsi Lokille työhaastatteluun. Alkujaan hänen oli tarkoitus työllistyä kuukauden projektiin. Myöhemmin Lokin asiakas kuitenkin havaitsi uutiskirjeestä nuorukaisen työnhakuprofiilin ja tarjosi tälle pitkäkestoista, toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta. Sitkeän asenteensa ansiosta nuorukainen on saanut työssään uusia mahdollisuuksia ja kehittynyt työntekijänä. Vakituisen työn myötä hän on saanut myös elämänsä takaisin raiteilleen.

Me Lokilla välitämme – aidosti. Tärkeitä arvojamme ovat kumppanuus, yrittäjyys ja kodikas ilmapiiri. Toteutetaanko yhdessä sinunkin uratoiveitasi?

lokki_banneri

Lokin tarina

Lokin toimintamalli on kehittynyt 90-luvulta asti, jolloin lahtelainen rakennusurakoitsija keksi yrityksen nimen – yrittäjä ihaili lokkien sitkeyttä, yritteliäisyyttä ja yhteistyötä, jotka kuvaavat Lokin toimintaa vielä tänäkin päivänä. Nimestä haluttiin markkinointihenkinen ja mieleenpainuva, minkä johdosta nimeksi tuli Markkinointi Lokki Oy. Aluksi yrityksen toiminnassa keskityttiin kolmeen eri toiminta-alueeseen: rakennusalan urakointiin, vuokratyövoiman välitykseen ja tilitoimistopalveluihin. Markkinointi Lokki Oy saavutti toiminta-aikanaan hyvän maineen rakennusliikkeiden keskuudessa.

Vuonna 2005 nimi muutettiin yrityskaupan myötä toimintaa paremmin kuvaavaksi Rakennus Lokki Oy:ksi, kun aikaisempi toimitusjohtaja Unto Suksi osti yrityksen liiketoiminnot. Samalla tilitoimistopalvelut jäivät historiaan. Pari vuotta myöhemmin luovuttiin myös urakoinnista. Toiminnassa keskityttiin tarjoamaan entistä laadukkaampia henkilöstöpalveluita lähinnä rakennusalan, teollisuuden ja eri palvelualojen yrityksille. Lisäksi yrityksen nimi muuttui Lokki Henkilöstöpalvelut Oy:ksi vuonna 2009.

Nykyään Lokilla työskentelee useita henkilöstökonsultteja eri puolilla Suomea. Toukokuussa 2020 yritys sai uuden toimitusjohtajan Maria Tannerista Unto Suksen pysyessä yhä tiiviisti mukana Lokin toiminnassa liiketoiminnan kehittäjänä.

Lokki on onnistunut luomaan taipaleellaan pitkiä työntekijä- ja asiakassuhteita. Monet asiakkaistamme ja työntekijöistämme ovat säilyneet samoina vuodesta 2005 lähtien, mikä on osoitus pitkäjänteisestä työstämme. Tulevaisuudessa toimintaa on tarkoitus laajentaa kyseisten henkilöstöpalveluiden osalta myös muualle Suomeen, etenkin kasvukeskuksiin.

Minulla ei ole kokemusta ansioluettelon tekemisestä, sillä en ole aikaisemmin tarvinnut sitä hakiessani töitä. Käytyäni Lokilla haastattelussa, sain muutaman tunnin päästä sähköpostiini viestin, jonka liitteenä oli konsultin kokoama CV. Loistavaa toimintaa, puskaradio lähtee liikkeelle välittömästi!

Tyytyväinen kiinteistöhuollon työnhakija

Käytin ensimmäistä kertaa elämässäni henkilöstöpalveluyrityksen palveluja ja voin valehtelematta sanoa, että kyseessä oli elämäni paras haastattelutilaisuus. Kiitos siitä Joni Parhialalle!

Henri

Kouluarvosana Lokin toiminnasta on 9½. Henkilöstökonsultin palvelu on huippuhyvää ja hän vastaa aina puhelimeen ja kysymyksiin.

Pienen rakennusliikkeen toimitusjohtaja

Kun olin lähettänyt sähköpostilla kysymyksen työpaikasta eipä aikaakaan kun olin jo Lokki – ehkä kolme päivää ja olin hommissa! Saan töitä kokoajan ja minuun luotetaan, täältä en hevillä lähde.

Janne, kirvesmies

Lokilta on saatu aina hyviä työntekijöitä. Tarvittavasta työvoimasta saadaan hyvä kuvaus ennakkoon, jolloin kyseisiin tehtäviin on aina löytynyt mahdollisimman sopiva henkilö.

Työnjohtaja, Rakennus K. Karhu

Sain Lokilta heti valmistumisen jälkeen työpaikan. Lokilla kuunnellaan työntekijän toiveita, jokainen työntekijä on kuin itsensä pomo.

Mikko, farmaseutti

En edes muista mistä Lokki pamahti, mutta olemme käyttäneet Lokkia nyt vuoden päivät. Helpoksi olen tämän kokenut. Koko vuoden pelastus.

Jaana, pienen siivousliikkeen yrittäjä

Minulle molemminpuolinen luottamus on kaiken a ja o. Jos jotain sovitaan, niin se pidetään. Alalla on paljon toimijoita, mutta Lokki on yllättänyt positiivisesti!

Kimmo, kirvesmies

Olen jäänyt Lokille töihin, koska Lokki on paras työnantaja, joka minulla on ollut. Täällä on mukavia ihmisiä ja lämminhenkinen fiilis. Tuntuu että musta huolehditaan.

Tomi, purkutyöntekijä
blank