Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus

Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus

Sähkötyöturvallisuuskoulutus on tarkoitettu sähköalalla työskenteleville ammattilaisille, alaa opiskeleville sekä sähkösuunnittelijoille. Sähköalan töiden tekeminen edellyttää alan ammattitaitovaatimusten lisäksi ajantasaisia tietoja sähkötyöturvallisuudesta. Yleinen sähkötyöturvallisuuskortti SFS 6002  on dokumentti   tästä pätevyydestä. Kurssin käynyt tuntee sähkötyöturvallisuutta koskevat keskeiset säädökset, sähkötyöturvallisuusstandardin SFS 6002, sähkön vaarat sekä oikeat käyttötoimenpiteet, työskentelytavat ja kunnossapitokäytännöt.

Päivän aikana käydään läpi mm. seuraavia aihepiirejä: sähkön vaarallisuus, sähkötyöturvallisuutta koskevat määräykset ja henkilöiden vastuut, turvalliset työvälineet ja henkilökohtaiset suojaimet, työskentely jännitteettömänä, lähi- ja jännitetyöt, käyttötyöt ja opastaminen.

Sähkötyöturvallisuuskurssin lopussa järjestetään tentti, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat Seti Oy:n sähkötyöturvallisuuskortin. Kortti on henkilökohtainen ja voimassa 5 vuotta.

Kurssin tiedot

Kurssipaikka:
Katso ao.
Kurssimateriaali:
Sähkötyöturvallisuus ”SFS 6002 käytännössä” oppikirja, kalvot
Kurssin ohjelma:
Kesto 1 päivä, klo 8.00-16.00
Sisältää:
Aamu-ja iltapäiväkahvit, sekä lounas
Kurssin hinta:
240,00 € (+alv 24%)
Lisätiedot:
Sähkötyöturvallisuuskursseja järjestetään oheisina päivinä Vantaalla:
  • ilmoitetaan myöhemmin
Lisätietoja antaa Unto Suksi GSM 045-1320443, sähköposti koulutuspalvelut@lokki.fi.

Etsi avoimia työpaikkoja tästä

Lokki Henkilöstopalvelut, Perintökuja 8, 01510 Vantaa - Puh: 010 583 4560 - Email: info@lokki.fi