Kulunut vuosi toi kasvua ja onnistumisia – ja tietysti pikkujoulut

Lokilla on ollut kiireinen vuosi, töitä on tehty ajoittain 110 % hektisyydellä. Liikevaihtomme näyttää kasvavan meneilläänkin olevalla 2018-2019 tilikaudella jälleen yli 50 % edelliseen tilikauteen nähden. Henkilöstökonsultit ja vuokratyöntekijät ovat ahkeroineet huikeata tahtia. Kiitoksia tästä koko porukalle!

Toimialueistamme rakentaminen on ollut tänäkin vuonna varsinkin pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla kovassa vyörytyksessä. Tämä on tuntunut ajoittain vaikeutena löytää päteviä ammattilaisia hyvien asiakkaidemme hankkeisiin. Ensi vuonna tahti ilmeisesti jatkuu lähes samalla volyymillä.

Kuluvana vuotena olemme erityisesti panostaneet elpyvään teollisuustoimialaan ja myös tulevaisuudessa toimialaa tullaan Lokilla kasvattamaan. IT- toimialalla on voimakasta kysyntää mutta samalla kova puute taitavista koodareista ja muista alan osaajista. Lokilla on tarkoitus tulevaisuudessa auttaa IT-alan yrityksiä löytämään huppuosaajat oikeisiin tehtäviin. IT-toimialalle etsimmekin Lokille yrittäjäpohjalla toimivaa alan ammattilaista myyntipäälliköksi virittelemään toimialaa kovaan kasvuun.

Toimintaa on kuluvan vuoden aikana laajennettu voimakkaasti sekä Vantaan konttorin että Tampereen aluekonttorimme osalta. Uusia henkilöstökonsultteja palkataan myös loppuvuodesta täydentämään huippuosaavaa henkilökuntaamme molempiin pisteisiin.

Pohjanmaan alueen toimintaa on alkuvuodesta menetyksellisesti hoitanut yrittäjäpohjalta Mika Räsänen. Muihin kasvukeskuksiin toimintaa viritellään yrittäjämallilla. Tavoitteena on kevään 2019 aikana toiminnan käynnistyminen etenkin Varsinais- Suomen, Oulun ja Kuopion osalta.

Marraskuussa Lokilla on aloitettu uudistuskokonaisuus jossa kotisivujen ilme ja SOME-näkyvyys nostetaan kokonaan toiselle tasolle. Näkymä selkeytyy ja kotisivujen selailukokemus helpottuu. Informaatio yrityksille ja työnhakijoille saadaan entistä selkeämmin esille. Uudistus saadaan valmiiksi alkuvuodesta 2019.

Toukokuussa teimme opintomatkan Dubliniin toimistohenkilöstön kera tutustuen mm. mielenkiintoiseen suomalaistaustaiseen ekologisia puhdistusaineita valmistavan Lilly’s Eco Clean- yrityksen tehtaaseen ja tuotantoon. Samalla saimme infoa henkilöstöpalvelualan käytännöistä Irlannin osalta.

Ahkeran työnteon vastapainoksi Lokilla osataan myös pitää hauskaa ja rentoutua. Koko henkilöstön kanssa juhlitaan pikkujouluja pääkaupunkiseudulla 23.11. Helsingissä ja Tampereella 14.12. Lokin koko henkilökunta vuokratyöntekijöitä myöten toivotetaan näihin juhliin tervetulleeksi!

Loppusyksyn terveisin,

Unto Suksi, Lokki Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja

2018-11-13T08:36:57+00:00