Toimisto-, taloushallinto- ja it-työt

Front End-kehittäjä, Kokoaikainen, Isojoki, Kauhajoki

Etsimme asiakasyrityksellemme verkkoliiketoimintaan Front End-kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Pohjanmaalle. Sinulla on kokemusta jostain näistä julkaisujärjestelmistä, kuten Joomla, WordPress, Drupal, Magento. Tärkeintä kuitenkin on innostunut ote verkkoliiketoiminnan kehittämiseen ja sen toteuttamiseen.

Toivomme kokemusta:
- JavaScript
- HTML5
- jQuery
- Front-end-ympäristöt
- AngularJS
- Ulospäinsuuntautunutta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
- Tiimityöskentelytaitoja
- Oma-aloitteinen

...

Palkanlaskija, Kokoaikainen, Turku

Oletko taloushallintoalan ammattilainen, joka on vailla uusia haasteita? Haluatko toimia maineikkaassa ja suuressa tilitoimistossa, jossa pääset vastaamaan kokonaisvaltaisesti palkanlaskennan eri prosesseista ja olemaan osana asiakkaan menestystä? Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä palkanlaskijaa Turkuun.

Työssäsi vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti asiakkuuksien palkkahallinnosta. Toimit osana...

Java-osaaja, Kokoaikainen, Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta (10 v.) Java-devaajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Sinulla on monen vuoden kokemus Java EE:stä ja seuraavista tekniikoista; SOA, REST, EJB. Lisäksi odotamme kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä JSF ja PrimeFaces -tekniikoista.

Edellytämme kokemusta:
- WAS, WAS liberty profile ympäristöistä
- Maven, Jenkins ja Atlassian tuoteperheen...

Java-devaaja, Kokoaikainen, Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme asiakasyrityksellemme useamman vuoden kokemusta omaava Java-osaajaa n. vuoden mittaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Sinulla on vankka kokemus Java EE (EJB, SOA, REST) sekä kokemus käyttöliittymien toteuttamisesta, jollain seuraavista teknologioista: JSF, PrimeFaces.

Edellytämme kokemusta:
- WAS, WAS liberty profile ympäristöistä
- Yksikkötestauksesta ja kokoonpanonhallinnasta
- Maven, Jenkins ja Atlassian tuoteperheen työkaluista
-...

Java-osaaja, Kokoaikainen, Jyväskylä

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta (10 v.) Java-devaajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Keski-Suomeen (Jyväskylä). Sinulla on monen vuoden kokemus Java EE:stä ja seuraavista tekniikoista; SOA, REST, EJB. Lisäksi odotamme kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä JSF ja PrimeFaces -tekniikoista.

Edellytämme kokemusta:
- WAS, WAS liberty profile ympäristöistä
- Maven, Jenkins ja Atlassian...

Java-devaaja, Kokoaikainen, Jyväskylä

Etsimme asiakasyrityksellemme useamman vuoden kokemusta omaava Java-osaajaa n. vuoden mittaiseen työsuhteeseen Keski-Suomeen (Jyväskylä). Sinulla on vankka kokemus Java EE (EJB, SOA, REST) sekä kokemus käyttöliittymien toteuttamisesta, jollain seuraavista teknologioista: JSF, PrimeFaces.

Edellytämme kokemusta:
- WAS, WAS liberty profile ympäristöistä
- Yksikkötestauksesta ja kokoonpanonhallinnasta
- Maven, Jenkins ja Atlassian tuoteperheen työkaluista