Suunnittelu- ja konsulttialan asiantuntijat

Rakennesuunnittelija, Kokoaikainen, Espoo

Haemme Suomen laajuisesti toimivalle asiakasyrityksellemme korjausrakentamisen rakennesuunnittelijaa Espooseen. Yritys tekee rakennesuunnittelua niin asuin-, liike- ja erikoiskohteisiin. Työnkuva keskittyy korjausrakentamisen asiantuntijatehtäviin, sekä rakennesuunnitteluprojektien projektinhallintatehtäviin.

Tässä suunnittelutoimistossa saat yhteistyöhaluisen ja kannustavan työyhteisön tuen, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden edetä urallasi. Töiden alkamisajankohta ja palkkaus määräytyvät sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta rakennusinsinöörin tai DI:n koulutusta. Voit olla vastavalmistunut...

Geosuunnittelija, Kokoaikainen, Pirkkala

Etsimme asiakkaallemme geosuunnittelijaa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasyrityksemme on valtakunnallisesti toimiva geotekniikan ja ympäristötutkimusten asiantuntijayritys.

Työtehtäväsi mukautuvat osaamistasosi sekä vaihtelevien projektien mukaan. Työ on laaja-alaista ja pääset osallistumaan monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen avoimessa, rennossa ja vastaanottavaisessa työyhteysössä ja kannustavan tiimin tuen. Töiden...

Sähkösuunnittelija, Kokoaikainen, Espoo

Etsimme rakennusalan asiakkaallemme sähkösuunnittelijaa Espooseen. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työkuva muodostuu haastavista sähkösuunnittelutehtävistä, monipuolisissa uudisrakentamis- ja korjausrakennusprojekteissa.

Odotamme sinulta:

- Soveltuvaa sähköpuolen koulutusta (DI tai AMK-insinööri)
- Aiempaa suunnittelukokemusta (3-5vuotta)
- Itsenäistä ja aktiivista otetta työntekoon, kykyä toimia yksin sekä osana tiimiä
- Ohjelmisto-osaamista; AutoCAD ja MagiCad 
- Tarkkuutta, ratkaisukeskeistä...

LVI-suunnittelija, Kokoaikainen, Espoo

Etsimme rakennusalan asiakkaallemme LVI-suunnittelijaa Espooseen. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työkuva muodostuu haastavista LVI-suunnittelutehtävistä, monipuolisissa uudisrakentamis- ja korjausrakennusprojekteissa. 
LVI-suunnittelijalta toivomme IV- ja KVV-suunnittelijan pätevyyttä toimia vaativien kohteiden vastuullisena suunnittelijana

Odotamme sinulta:

- Soveltuvaa koulutusta (DI tai AMK-insinööri)
- Aiempaa suunnittelukokemusta (3-5vuotta)
- Itsenäistä ja aktiivista otetta työntekoon, kykyä toimia yksin...

Energia-asiantuntija, Kokoaikainen, Helsinki

Etsimme suunnittelu- ja konsulttialan asiakkaallemme energia-asiantuntijaa Helsinkiin. Työnkuva muodostuu suunnittelutyöstä yhdessä projektiryhmän kanssa, sekä erilaisista asiantuntija- ja konsultointitehtävistä asunto-, liike- ja toimitilapuolen uudis- sekä korjaushankkeissa. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta DI- tai insinööritason koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta energia-asioista. Työtehtäviisi kuuluu energialaskentaa sekä energiatehokkuussuunnittelua ja -konsultointia. 

Tarjoamme sinulle:

...

Rakennusinsinööri, Kokoaikainen, Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme asiakaslähtöistä RAKENNUSINSINÖÖRIÄ monipuoliseen työtehtävään Vantaalle rakennusmateriaalien suunnittelu ja myyntitehtäviin. Hakemamme henkilö on innostunut rakennusalasta ja pystyy tekemään monenlaisia eri työtehtäviä. Työtehtävä on haastava ja pääset toimimaan asiakasrajapinnassa, joten työssä menestyminen vaatii asiakaan tarpeiden ymmärtämistä ja tunnistamista. Työssäsi tulet toimimaan erinomaisessa tiimissä, johon sovit mainiosti jos olet ulospäinsuuntautunut ja...

Rakennesuunnittelija, Kokoaikainen, Vaasa

Etsimme Korjausrakennesuunnittelijaa Vaasaan vakituiseen työsuhteeseen. 

Asiakasyrityksemme on Suomessa valtakunnallisesti toimiva rakennusalan asiantuntijaorganisaatio. Yritys tekee rakennesuunnittelua niin asuin-, liike- ja erikoiskohteisiin. 

Tehtävänä on ottaa vetovastuu korjausrakentamisen suunnittelusta Vaasan toimipisteen osalta. 

Odotamme sinulta rakennusmestarin, -insinöörin tai DI:n koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta rakennesuunnittelusta. 

Meillä Vaasassa on erityisen mielenkiintoisia kohteita sekä aivan mahtava työyhteisö,...