Suunnittelu- ja konsulttialan asiantuntijat

Rakennesuunnittelija, Kokoaikainen, Tampere

Etsimme korjausrakennesuunnittelijaa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasyrityksemme on Suomessa valtakunnallisesti toimiva rakennusalan asiantuntijaorganisaatio. Yritys tekee rakennesuunnittelua niin asuin-, liike- ja erikoiskohteisiin.

Ilmapiiri tässä suunnittelutoimistossa on kasvu- ja kehittymishaluinen. Työntekijöille tarjotaan mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä laajat mahdollisuudet urapolun luomiseen. 

Odotamme sinulta rakennusmestarin, -insinöörin tai DI:n koulutusta sekä vähintään vuoden työkokemusta rakennesuunnittelusta.

Ole yhteydessä...

Rakennustekninen valvoja / Projektipäällikkö, Kokoaikainen, Tampere

Haemme rakennusalan suunnittelu- ja konsultointiyritykseen rakennusteknistä valvojaa / projektipäällikköä korjausrakentamisen tiimiin Tampereelle!

Työpaikka on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Yritys tekee rakennesuunnittelua ja valvontaa Pirkanmaan alueella hyvin erilaisissa kohteissa ja projekteissa.

Odotamme työntekijältä rakennusalan koulutusta (mestari, insinööri tai DI) sekä työkokemusta korjausrakentamisen puolelta usean vuoden ajalta. Julkisivuosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan menestyvässä,...

Projektiassistentti, Kokoaikainen, Helsinki

Etsimme rakennesuunnittelualan asiakasyrityksellemme PROJEKTIASSISTENTTIA Helsinkiin. Työn on määräaikainen sijaisuus.

Työtehtäviin kuuluu projektihallinnolliset tehtävät, mm. suunnittelijoiden tekemien suunnitelmien eteenpäin lähetystä, arkistointia, sähköpostin eteenpäin koordinointia ja projektipankin hallintaa.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
- Office-ohjelmien hallinta sekä hyvät tietotekniset taidot
- Sujuva Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
- Valmius aloittaa työt heti ja...

Arkkitehti, Kokoaikainen, Tampere

Haemme arkkitehtitoimistoon arkkitehtia vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle!

Asiakasyrityksemme tekee rakennussuunnittelua monenlaisiin kohteisiin uudis- ja korjauspuolella; asuinrakennuksiin, julkisiin rakennuksiin, liikerakennuksiin ym. Toimistossa työskentelee tällä hetkellä alle 10 arkkitehtia. Lisävoimat ovat tarpeen kasvavan tilauskannan vuoksi.

Odotamme sinulta arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutusta sekä kokemusta kyseisistä tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Tehtävään vaaditaan pääsunnittelijan ja FISE-pätevyydet sekä hyvät ArchiCadin...