Logistiikka, varasto, kuljetus

Varaston apumies, Kokoaikainen, Kangasala

Oletko halukas työskentelemään ainutlaatuisen yrityksen hyväksi?
Oletko aikaansaava, fyysisesti hyvässä kunnossa, omaat hyvän asenteen, kunnianhimoa omaa duunia kohtaan ja olet sitoutunut työntekijä, ns. "hyvä tyyppi"?

Haemme hyvämaineiselle asiakkaallemme VARASTON APUMIESTÄ, joka on valmis tuomaan omat valttinsa laadukkaan ja ainutlaatuisen yrityksen hyväksi. Kyseessä on 6kk määräaikainen työsuhde.

Varaston apumiehenä pääset työskentelemään...

Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja, Kokoaikainen, Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista AJONEUVOYHDISTELMÄN KULJETTAJAA Vantaalle. Ajot Uudenmaan alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ sopii mainiosti kokeneelle konkarille, mutta myös aloittelevalle ammattikuljettajalle. Olethan siis rohkeasti yhteydessä!

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja organisointi kykyä. Olet luonteeltasi myös huolellinen ja omaat oikean asenteen liikenteessä.

Työssä vaaditaan CE-ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys.

...

Koukkuauton kuljettaja, Kokoaikainen,

Oletko kokenut kuljettaja, jolta löytyy kokemusta koukkulaitteiden käytöstä? Viihdytkö tien päällä?

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ja kokenutta CE-ajokortillista koukkuauton kuljettajaa. Asiakkaamme toimii maanrakennusalalla. Työssä ajat tavaraa asiakkaan ja työmaiden välillä. Asemapaikka sijaitsee Nastolassa ja ajoja mm. Satakuntaan, Päijät-Hämeeseen, Varsinais-Suomeen ja Uusimaahan. Työ pitää...