Kiinteistöpalvelut

Keikkasiivooja osa-aikainen, Osa-aikainen, Tampere

Etsitkö osa-aikaista siivoustyötä? Tule Lokin siivousporukkaan mukaan! Etsimme asiakasyrityksillemme ahkeria ja iloisia tarpeen mukaan kutsuttavia siivoojia Tampereelle.

Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa. Työtehtävät vaihtelevat. Olethan valmis tekemään niin ylläpitosiivousta, porrassiivousta, kotisiivousta (pareittain) tai muuta siivousta mielenkiintosi- ja taitosi mukaan. Työtä tehdään arkipäivisin työaikojen...

Rakennussiivooja, Kokoaikainen, Pirkanmaa, Tampere

Haemme asiakasyrityksillemme reipasta RAKENNUSSIIVOOJAA Tampereen alueella sijaitseviin kohteisiin. Olethan valmis tekemään myös loppusiivouksia ja muita siivoustehtäviä tarpeen mukaan. 

Odotamme sinulta 

  • Mielellään aikaisempaa kokemusta rakennus- ja/tai loppusiivouksista mutta ennenkaikkea asenne ratkaisee
  • Ahkeraa ja itsenäistä otetta työhön
  • Työturvallisuuskorttia
  • Suomen kielen taitoa
  • Ajokortti ja oma auto kohteiden välillä liikkumiseen katsotaan eduksi
  • Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme 

...

Porrassiivooja, Osa-aikainen, Tampere

Etsimme hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme tarkkaa, mielellään jo kokemusta omaavaa ja motivoitunutta porrassiivoojaa Tampereelle.

Työsuhde alkaa 6 kk:n määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme.

Työnkuvaan kuuluvat pääasiassa porrastilojen ylläpitosiivous, peruspesut sekä yleisten tilojen siivoukset kuten asukkaiden yhteisessä käytössä olevat saunatilat, kellarit ja pesutuvat. Työ tehdään arkipäivisin, työtunteja noin 20-25 h/vko. Työt...

Peruspesijä, Kokoaikainen, Tampere

Etsimme hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme reipasta, mielellään jo kokemusta omaavaa ja motivoitunutta peruspesijää Tampereelle.

Työnkuvaan kuuluvat pääasiassa porttaikkojen ja asuinrakennusten yleisten tilojen peruspesuja sekä vahauksia. Työ tehdään arkipäivisin ja työparin kanssa. Täydet tunnit 37,5 h/vko.  Työt alkavat mahdollisimman pian. Tarve on jatkuva joten hyvällä tekijällä mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan tai vaihtoehtoisesti voit sitoutua kesän...

Kotisiivooja, Kokoaikainen, Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeraa KOTISIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella, joitakin kohteita myös naapurikunnissa. Työ on alkuun 6kk:n määräaikaisuus, tuntimäärä 30-37,5h/vko. 6kk:n määräaikaisen työsuhteen jälkeen tarkoituksena on rekrytoitua yritykseen vakituiseksi ja kokoaikaiseksi työntekijäksi. Työt alkavat mahdollisimman pian. 

Työtä tehdään työparin kanssa ja työaika sijoittuu arkipäiville (ma-pe, klo. 7-17 välille). Työpäivien...

Palveluohjaaja, Kokoaikainen, Tampere

Etsitkö liikkuvaa ja vaihtelevaa kesätyötä siivouksen parista missä voit kehittää samalla esimiestaitojasi?

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeraa PALVELUOHJAAJAA vetämään keikkasiivoustiimiä kesän ajaksi.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella sekä lähikunnissa. Työ alkaa kesäkuun alussa ja kestää noin 2,5 kk. Tuntimäärä noin  37,5h/vko.

Palveluohjaajana vastaat laadunvalvonnasta,  toimit tiiminvetäjänä, vastaat työn organisoinnista ja osallistut suorittavaan siivoustyöhön....

Osa-aikainen siivooja, Osa-aikainen, Humppila

Etsitkö osa-aikaista siivoustyötä? Tule Lokin siivousporukkaan mukaan! Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeraa siivoojaa vastamaan rakennustyömaan konttien sisätilojen siivouksesta. 

Työkohde sijaitsee Humppilassa ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työtunteja noin 5 tuntia/kerran viikossa sinulle sopivana arkipäivänä. Sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. 

Aikaisempi kokemus siivouksesta ja alan...

Porrassiivooja, Kokoaikainen, Pirkanmaa, Valkeakoski

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa porrassiivouksen parista? 

Etsimme hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta porrassiivoojaa Valkeakoskelle.

Työtarve on jatkuva ja työsuhde alkaa määräaikaisella 5 kk:n vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme.

Työnkuvaan kuuluvat pääasiassa itsenäisesti tehtävät porrastilojen ylläpitosiivous, peruspesut sekä yleisten tilojen siivoukset kuten asukkaiden yhteisessä käytössä olevat saunatilat, kellarit ja pesutuvat. Työ...