Contact

Helsinki Metropolitan Area

Teemu Juppala
Construction

Teemu Juppala

Mia Heino
Team Leader, Construction & HVAC

Mia Heino

Lokin eräänä konkarikonsulttina ja osakkaana tehtäviini kuuluu meidän Lokkitiimin leaderinä toimiminen eli porukan valmentaminen ja ohjaaminen sekä pääkaupunkiseudun rakennusalan asiakkaista ja työntekijöistä huolehtiminen. Työssäni ehdottomasti parasta on tekemisen vapaus ja mahtavat ihmiset, joiden kanssa saan päiväni viettää. Aiemmin työskentelin pitkään kaupan alalla erilaisten ihmisten parissa, joten ihmisläheisyys ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa ovat valttejani tässä työssä.

Vapaa-ajalla fiilistelen aika arkisiakin asioita: koiran kanssa ulkoilua, kotikokkailua ja hyvässä seurassa oleskelua. Olen myös oman elämäni maailmanvalloittaja eli matkailu mitä ihmeellisimpiin paikkoihin on mielestäni parasta, mitä lomaviikoilla voi tehdä!

Maria Tanner
CEO, Construction & Financial Management

Maria Tanner

Pirkanmaa

Kimmo Kärsämä
Sales Manager, IT & Office Work

Kimmo Kärsämä

Olen ulospäin suuntaunut henkilö, jolle ihmisten kanssa toimiminen on luontaista ja mukavaa. Olen rehellinen sanojeni mittainen mies. Harrastuksiini kuuluvat liikunta ja musiikki sen eri muodoissa. Fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi on kaikki kaikessa. Sen takia mottoni onkin; “Mens sana in corpore sano” (Terve sielu terveessä ruumiissa).

Minulla on monipuolista kokemusta eri aloilta: mm. myymälävastaavan tehtävistä, esimies-tehtävistä (pt-kauppa, yrittäjä, valmentaja, personal trainer), asiakaspalvelusta (ICT-ala, personal trainer, pt-kauppa).

Olen paljasjalkalainen tamperelainen. Olen syntynyt Amurissa ja asun Amurissa, sen takia minua tituleerataan Tom Jonesin tavoin. Hän on Walesin tiikeri ja minä olen Amurin tiikeri. Luontainen huumorintajuni iloisuuteni täyttävät päiväni.

Miia-Mari Laitila
Area Manager/Tampere, Construction & Financial Management

Miia-Mari Laitila

Moi! Nimeni on Miia ja minut löytää Lokin Tampereen toimipisteeltä. Olen aina ollut kiinnostunut HR-alasta ja etenkin aikaisempi kokemukseni myyntityöstä, opinnot johtamisen ja psykologian parissa sekä kiinnostus henkilöbrändäykseen saivat minut hakeutumaan henkilöstökonsultiksi. Lokilla aloitinkin kesällä 2016, uuden konttorimme auetessa Tampereelle. Vastuualueeseeni kuuluu rakennus-, kiinteistö- ja palvelualat Pirkanmaan alueella. Toimin myös Lokin alueyrittäjien yhteyshenkilönä ja perehdyttäjänä. Työn suola henkilöstökonsulttina on ehdottomasti päivien vaihtelevuus ja
ihmisläheisyys. On hienoa, kun voi auttaa asiakasta löytämään juuri heille sopivan työntekijän sekä työnhakijalle itselleen juuri hänelle sopivan työpaikan.

Vapaa-aikani kuluu perheen, ystävien ja chow chow -koirani Winskin seurassa sekä urheilun ja musiikin parissa. Harrastan boulderointia sekä golfia ja näiden lisäksi ehdoton suosikkiurheilulajini tulee aina olemaan pesäpallo! Olen myös teen suurkuluttaja ja keittiökaapistani löytyykin useita erilaisia teelajikkeita, joista vihreälle teelle annettakoon erityismaininta.

Maria Tanner
CEO, Construction & Financial Management

Maria Tanner

Ostrobothnia

Mika Räsänen
Area Manager/Vaasa

Mika Räsänen

Hei!

Nimeni on Mika ja minut löytää Lokin Vaasan toimipisteeltä. Olen aikaisemmin tehnyt pitkän uran turvallisuusalalla. Myös henkilöstöala ja ensihoitoala on tullut matkan aikana tutuksi. Vastuualueeseeni kuuluu laajalti kaikki toimialat. Työn hienous löytyy kohdatessa sekä yrittäjiä, jotka etsivät työntekijöitä, että työntekijöitä, jotka etsivät töitä. Vapaa-aikani kuluu jalkapallon parissa, jossa toimin maalivahtivalmentajana eri ikäisille junioreille perusharrastajista ylempiin sarjoihin asti.

Southwest Finland

Wilma Eriksson
Construction HVAC & Financial Management

Wilma Eriksson

Heippa!

Olen Wilma ja aloitin nyt toukokuussa 2020 Lokin tiimin uutena jäsenenä Turussa.

HR-urani on vasta alussa, mutta uskon kehittyväni Lokin tiimissä nopeasti. Vastuualueitani ovat rakentaminen, talotekniikka ja taloushallinto. Minulla on laaja kokemus asiakaspalvelutöistä sekä ihmisten kanssa työskentelystä ja koen näiden olevan myös vahvuuksiani. Olen viittä vaille valmis tradenomi ja käynyt myös lukion ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon. Piirteitäni ovat reippaus sekä vahva ote työhön. Teenkin kaikki ”kun tehdään, tehdään täysillä” -asenteella. Lokin tiimissä on mahtava asenne ja hyvä työskennellä. Tiimi on läheinen, vaikka etäisyydet ovat välillä kilometreissä pitkiäkin.

Rakastan kokkailua ja kokeilla uusia reseptejä sekä makuja.  Tykkään myös suunnitella kaikkea kauppareissuista suuriin kokemuksiin. Työmatkat menevät pyöräillessä, podcastejä kuunnellen.

Invoicing information

1) E-invoices:
E-invoice address: 003720030653
E-invoicing operator: Maventa
Operator’s broker ID: 003721291126
Broker ID when sending from a bank network: DABAFIHH

2) Paper invoices:
Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
20030653
P.O. BOX 100
80020 Kollektor ScanIs LOKKI

A dedicated recruitment consultant at your service!

Vantaa: Perintökuja 8, 01510
tel. 050 435 6300

Tampere: Uimalankatu 1, 33540
tel. 050 572 0940

Vaasa: Wolffintie 36, 65200
tel. 050 512 5548

Turku: Piispanristintie 2 C, 20760
(Kaarina)
tel. 050 432 4364

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
Business ID: 2003065-3

blank