Kesän parhaimmat hetket ja juhannus tekevät tuloaan. Säät ovat suosineet varsinkin lomailijoita.

Tässä blogipostauksessa Lokki Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Unto Suksi esittelee yrittäjämallia, jonka avulla Lokin toiminnan on tarkoitus laajentua Suomessa.

Lokilla painetaan voimakkaasti eteenpäin. Lähiaikojen tavoitteenamme on laajentua yrittäjämallilla voimakkaasti valtakunnalliseksi toimijaksi. Tavoitteena on rakentaa tehokas aluekonttoriverkosto kaikkiin suurimpiin kasvukeskuksiin. Pohjanmaan alueella on vuoden alusta tehtäviä hoitanut menestyksellisesti Mika Räsänen. Seuraavat aluekonttorimme on tarkoitus asemoida Turun, Oulun ja Kuopion kasvukeskuksiin.

Toimintamallissamme keskeisenä etuna yrittäjän kannalta on erittäin kilpailukykyinen palkkioprosentti vaativasta työstä. Mallissamme yrittäjä vastaa vain omasta palkastaan joten alkupääomaa ja omaa kassavarantoa toiminnan pyörittämiseen ei tarvita. Ero franchising-toimintamalliin on siis merkittävä! Yrittäjä saa käyttöönsä Lokin monipuoliset ohjelmistot, tehokkaan perehdytyksen, jatkuvan koulutuksen ja tuen.

Nyt kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet olkaa pikimmiten yhteydessä niin rakennamme yhdessä toimivat konttorit yo. kasvukeskuksiin. Autamme yrityksen perustamisessa ja siihen liittyvissä käytännön asioissa. Kysy lisää jos tunnet vähänkin yrittäjähenkisyyttä itsessäsi ja koet innostavana haasteena uuden toimialueen avaamisen. Minuun voit olla yhteydessä milloin tahansa puh 0451320443, email:unto.suksi@lokki.fi .Vaasan toimipisteen alkutaipaleesta kertoo mielellään enemmän Mika Räsänen puh. 050 512 5548.

Mukavaa ja lämmintä kesää kaikille !

Unto Suksi