Toimitusjohtajamme Unto Suksi kertoo Lokin vuoden 2019 tavoitteista ja suunnitelmista. Toimintaa koko Suomen alueella sekä erityisesti teollisuuden ja IT:n toimialoilla on tarkoitus lisätä.

Liikevaihtomme näyttää kasvavan meneillään olevalla 2018-2019 tilikaudella kovasti edelliseen tilikauteen nähden. Henkilöstökonsultit ja vuokratyöntekijät ovat ahkeroineet huikeaa tahtia. Kiitoksia tästä koko porukalle!

Vuonna 2018 rakentaminen oli varsinkin pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla kovassa vyörytyksessä. Tämä tuntui ajoittain vaikeutena löytää päteviä ammattilaisia hyvien asiakkaidemme hankkeisiin. Tänä vuonna tahti jatkuu ilmeisesti lähes samalla volyymillä – se on hyvä, koska rakentaminen on yksi Lokin päätoimialoista.

Tänä vuonna aiomme panostaa entistä enemmän elpyvään teollisuustoimialaan. Samoin IT-toimialalla on voimakasta kysyntää hyville työntekijöille, mutta samaan aikaan puute koodareista ja muista alan osaajista on kova. Pohdimme paraikaa, kuinka Lokki voi tulevaisuudessa auttaa IT-alan yrityksiä löytämään huippuosaajat oikeisiin tehtäviin. IT-toimialalle etsimmekin Lokille yrittäjäpohjalla toimivaa alan ammattilaista myyntipäälliköksi virittelemään toimialaa kovaan kasvuun.

Viime vuosina olemme laajentaneet toimintaamme voimakkaasti sekä Vantaan konttorin että Tampereen aluekonttoreidemme osalta. Henkilöstömäärämme toimistoilla on enemmän kuin tuplaantunut vuoteen 2016 nähden.

Lisäksi olemme parhaillaan laajentamassa toimintaamme pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi muualle Suomeen.

Pohjanmaan alueen toimintaa on alkuvuodesta 2018 hoitanut menetyksellisesti yrittäjäpohjalta Mika Räsänen. Muihin kasvukeskuksiin toimintaa viritellään myös voimakkaasti yrittäjämallilla. Vuoden 2019 alusta Varsinais-Suomen Lokki Henkilöstöpalveluja on lähtenyt vetämään Mari Raita. Tavoitteena on kevään 2019 aikana toiminnan käynnistyminen myös Oulun ja Kuopion osalta.

Ahkeran työnteon vastapainoksi Lokilla osataan myös pitää hauskaa ja rentoutua. Katsotaan mitä henkilöstömme pään menoksi keksimmekään – listalla on ainakin virkistyspäiviä ja pikkujoulut, joihin ovat tervetulleet kaikki Lokin työntekijät ja vuokratyöntekijät. Haluamme panostaa vuokratyöntekijöidemme työhyvinvointiin myös tänäkin vuonna.

Unto Suksi