Tällä kertaa esittäytymisvuoro kolahti minulle eli Lokin Team leader Mia täällä moi!

Löysin Lokin reilu nelisen vuotta sitten opiskelujeni loppuvaiheilla uusia haasteita ja niin sanottua näytön paikkaa etsiessäni. Aiemmin työskentelin pitkään kaupan alalla, jolloin kipinä erityisesti henkilöstöjohtamista kohtaan syttyi. Aika nopeasti kipinä roihahti henkilöstöpalvelualalle ja yhtäkkiä olinkin jo toimitusjohtajamme Unton kanssa tekemässä työsopimuksia. Siitä alkoi minun Lokkitarinani!

Tehtäviini kuuluu pääkaupunkiseudun rakennusalan asiakkaista ja työntekijöistä huolehtiminen sekä tietenkin myös meidän Lokkitiimin leaderinä toimiminen eli porukan valmentaminen ja ohjaaminen. Työssäni ehdottomasti parasta on tekemisen vapaus ja mahtavat ihmiset, joiden kanssa saan päiväni viettää. On myös todella palkitsevaa nähdä, miten näiden ihmisten ansiosta myös Lokin toiminta on ottanut melkoisia harppauksia eteenpäin. Eräänlainen unelmakin toteutui pari vuotta sitten kun sain mahdollisuuden lähteä osakkaaksi mukaan toteuttamaan Lokin kasvua.

Vapaa-ajalla fiilistelen aika arkisiakin asioita: koiran kanssa ulkoilua, kotikokkailua ja hyvässä seurassa oleskelua. Olen myös oman elämäni maailmanvalloittaja eli matkailu mitä ihmeellisimpiin paikkoihin on mielestäni parasta, mitä lomaviikoilla voi tehdä. Karttapallon tutkimisen lisäksi tykkään myös suunnitella ja toteuttaa omaan kotiin liittyviä asioita. Vaikka reissusuunnitelmat suuntautuvatkin usein kaukomaille, niin pidän silti omaa kotia maailman tärkeimpänä paikkana. Välillä pitää mennä kauas, jotta voi nähdä lähelle!

Kaiken tämän lisäksi uskon niin kotioloissa kuin työkuvioissakin, että aina on hyvä syy juhlia ja sitä pyrimme Lokillakin toteuttamaan erityisesti kahvituokioidemme yhteydessä aina, kun vähänkin kakuttelun aihetta löytyy. Seuraavaa juhlanaihetta odotellessa! ?