Maria Tanner astuu Lokki Henkilöstöpalvelujen toimitusjohtajan toimeen 1.5.2020. Maria on työskennellyt Lokilla 5 vuotta henkilöstökonsulttina pääkaupunkiseudun ja Tampereen asiakkuuksien parissa sekä Tampereen konttorin aluepäällikkönä.

Marian matka Lokilla

”Aloitin Lokilla työt 2015 tradenomiopiskeluiden ollessa loppusuoralla. On ollut mahtavaa seurata Lokin matkaa ja kehitystä maantieteellisesti, toimialoittain ja ennen kaikkea Lokki-tiimin kasvua ja kehitystä. Viisi vuotta sitten teimme töitä kolmistaan Vantaan toimistolla Unton ja Mian kanssa lähinnä rakennusalan asiakkaiden parissa. Vuoden päästä konttori oli pystyssä Tampereella ja levittyminen jatkui yrittäjien avulla Varsinais-Suomeen ja Pohjanmaalle. Nyt pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja työntekijöitämme jo melko kattavasti läpi Suomen, ja toimialojen kirjo on myös laajentunut rakennusalasta mm. IT-alaan, apteekkeihin & teollisuuteen.”

Avoimuudella ja nopealla reagoinnilla pääsemme pitkälle

”Toimitusjohtajana haluan kehittää palveluamme entistä tehokkaammaksi, jotta pystymme olemaan asiakkaillemme paras mahdollinen yhteistyökumppani ja työntekijöillemme paras mahdollinen työnantaja. Lokilla on todella kodikas ja avoin ilmapiiri, ja kehitysehdotuksia toiminnan parantamiseksi tulee konsulteilta, vuokratyöntekijöiltä sekä asiakkailta. Tästä haluamme ehdottomasti pitää kiinni jatkossakin! Uskon, että avoimuudella ja nopealla reagoinnilla pääsemme pitkälle,” Maria jatkaa.

Toimitusjohtajavastuun ohella Maria aikoo jatkaa normaalisti asiakkaidemme ja työntekijöidemme palvelemista, sillä hän haluaa pysyä mahdollisimman hyvin kärryillä Lokin perustoiminnasta. ”Ja onhan henkilöstökonsultin työ erittäin antoisaa!” Maria hymyilee.

Ensimmäisen lisämausteen ja haasteen tulevaan kesäkauteen tuo koronatilanteen aiheuttama epävarma tilanne työmarkkinoilla. Pyrimme kantamaan kortemme kekoon työllistämällä lomautettuja työntekijöitä lomautuksen ajaksi muille toimialoille, ja tukemalla asiakkaitamme joustavalla ja henkilökohtaisella palvelulla kriisin keskelläkin.

Uusi toimitusjohtaja haluaa jatkossakin varmistaa, että arvomme, iloinen tekemisen meininki ja henkilökohtainen palvelu säilyvät yrityksen kasvaessa.


Unto Suksen terveiset uudelle toimitusjohtajalle

Unto on ollut Lokin toimitusjohtaja vuodesta 2005 lähtien. Aika on kulunut nopeasti, yritys on kehittynyt hurjasti ja yhteistä hauskaa tekemistä on ollut paljon. ”Kiitoksia tästä koko porukalle,” Unto kirjoittaa. Nyt on kuitenkin aika vaihtaa vetäjää ja antaa tilaa uusille raikkaille ajatuksille. Unto jatkaa Lokin mukana keskittyen hallituksen puheenjohtajan tehtäviin sekä liiketoiminta- ja strategiakuvioiden suunnitteluun toimitusjohtajan ja muun tiimin apuna.

Tekemistä on paljon ja korona aiheuttaa vielä lähitulevaisuuteen oman kynnyksensä. Unto ei epäile hetkeäkään, etteikö Maria erittäin innostavana ja aktiivisena persoonana onnistu kuitenkin varmasti laajentamaan Lokin sitoutunutta työporukkaa entisestään ja tarjoamaan asiakaskunnallemme sitä parasta henkilökohtaista konsulttipalveluamme, joka on keskeisin toimintaperiaatteemme.

”Eikun erittäin hyvää fiilistä hektiselle taipaleellesi Lokin porukan kanssa! Toivon Marialle paljon onnea uudessa haastavassa tehtävässään.”