“Käsällä lähdettiin kalastamaan. Ongella piti käydä erilaisissa paikoissa.”

Isä, isi, iskä, ukko, faija… Rakkaalle ihmiselle on monta nimeä. Tänään marraskuun toisena sunnuntaina juhlitaan Isejä koko maassa ja varsinkin sitä omaa. Lokin “isä” Unto Suksi on ollut yrityksen kehityksessä mukana alusta alkaen ja kertoo isyyden merkityksestä omassa elämässään.


  1. Miten isyys on muuttanut sinua?
    Poikamiehen itsellinen elämä jäi taakse kun piti ajatella muitakin kuin itseä. Se kasvatti sellaista vastuullista ajattelua, että suunnittelee pitkällä tähtäimellä miten toimii perheen eduksi.
  2. Mikä on isyydessä parasta?
    Lasten kehityksen seuraaminen ja siinä mukana oleminen. Lapsuus menee nopeasti ohitse ja silloin oli ulkoleikkejä ja yleistä peuhaamista. Lasketeltiin pulkalla ja rattikelkalla ja isommissakin mäissä. Kesällä käytiin ongella erilaisissa paikoissa. Lasten harrastukset – kaikki harrastivat jalkapalloa ja vanhin jääkiekkoa. Myös jos koulussa vahingossa tuli hyviä numeroita.
  3. Miten vietätte isänpäivää?
    Isänpäivä menee kotosalla. Jos siinä sitten syödään ja kahvitellaan vähän. Tavanomaisena isänpäivänä pojat ovat tulleet kotiin ja tuoneet lahjoja.

Ennen kaikkea, kun lapset kehittyy – ensin on hyvin pieni ja sitten menee kouluun – niin itsekin iloitsee onnistumisista.