Palkkasimme kesäkuussa 2018 Pikaduunin kautta 16-vuotiaan Sinin toimistoapulaiseksi Tampereen konttorillemme. Kahden viikon aikana Sini pääsi työskentelemään monenlaisten työtehtävien parissa. Opimme Siniltä, että hyvällä ja ennakkoluulottomalla asenteella on mahdollista päästä mihin vain – vaikka Kiinaan työskentelemään elokuva-alalle.

“Hei! Olen 16-vuotias Sini Tu ja valmistuin juuri peruskoulusta.

Tulin töihin Lokki Henkilöstöpalveluille Pikaduunin kautta. Minulle kerrottiin tästä työstä ja että tämä työ voisi kiinnostaa minua. Olen tallentanut CV: eitä, työhakemuksia, siirtänyt ja liittänyt tiedostoja, keittänyt kahvia, tehnyt lakupaketteihin taustoja, suunnitellut uutta käyntikorttia ja tehnyt työvaateinventaariota.

Olen oppinut erittäin paljon esim. oppinut käyttämään tiedostoja joita luulin osaavani käyttää hyvin. Olen oppinut monia uusia asioita, minkälaista on toimistotyö ja minkälaista on istua 6 tuntia paikoillaan koneen ääressä jota en ole koskaan tehnyt ja vielä 2 viikkoa putkeen. Hauskinta oli mielestäni kaikki hetket täällä olevien työntekijöitten kanssa, he ovat tosi mukavia ja auttavat aina kun en osaa jotain ja opettanut minulle asioita joita luulin osaavani ennen. Kiitos Lokki yritykselle ja täällä oleville ihmisille kaikesta, olen tosi kiitollinen tästä työstä, tämä työ oli ihan uusi kokemus minulle ja opin tässä paljon uusia asioita.”

Toivotamme Sinille onnea ja menestystä jatkossa. Uskomme siihen, että näemme kiinalaistaustaisen Sinin vielä jonain päivänä töissä Siniä kiinnostavalla elokuva-alalla kotimaassaan. 🙂