Teollisuuspesijä suurtehoimuriautoon
Ilmoitettu: 19.12.2018
Uusimaa

Asiakasyrityksellemme haussa suurtehoimuriautoon C-kortillinen kuljettaja, joka osaisi käyttää autojen laitteistoa. Tyypillisiä suurtehoimumurilla tehtäviä töitä ovat esim. rakennusten yläpohjien, välipohjien ja alapohjien suurtehoimuroinnit, remonttien mm. kosteus- ja homevaurioista aiheutuneiden jätteiden imu.

Päivät alkavat Järvelästä yrityksen hallilta ja kohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella.

Jos olet kiinnostunut kyseisestä tehtävästä,
olethan minuun pikimmiten yhteydessä niin katsotaan asiaa eteenpäin!
Yhteydenotot: Mira Laitila, p. 050 302 5576, mira.laitila@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2005 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa, teemme suorarekrytointeja ja järjestämme erityyppisiä turvallisuusalan koulutuksia. Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueella rakentaminen, teollisuus ja palvelut toimialoilla. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen ja kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Ilmoitettu: 19.12.2018
Hae paikkaa

Siistijä
Ilmoitettu: 13.12.2018
Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeraa SIISTIJÄÄ Tampereen ja Tampereen lähikuntien (mm. Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala) alueelle.

Työt sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella. Asiakkaanamme on pienyritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 10 työntekijää. Työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työajat sijoittuvat arkipäiville (ma-pe) ja työ on päivätyötä (työaika sijoittuu klo. 7-17 välille). Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista, mutta pääpaino työssä on kotisiivouksessa. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätön, vaan yritys tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään. Palkkaus vähintään Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen 3. luokan mukaan. 

Kyseessä on alkuun 6kk määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen valitulla työntekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi. 

Hakijalta edellytetään ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön, mikäli henkilö on valmis käyttämään julkisia kulkuneuvoja. 

Odotamme sinulta:

- Hyvää fyysistä kuntoa
- Ahkeraa ja itsenäistä työotetta
- Luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Aikaisempi kokemus alalta luetaan eduksi
- Ajokorttia 
- Sujuvaa suomenkielen taitoa

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Yhteydenotot: Miia-Mari Laitila, p. 050 340 7170, miia-mari.laitila@lokki.fi.

Linkki hakemuslomakkeeseen: http://lokki.likeit.fi/apply/294906

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2005 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa, teemme suorarekrytointeja ja järjestämme erityyppisiä turvallisuusalan koulutuksia. Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomen alueella rakentaminen, teollisuus ja palvelut toimialoilla. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen ja kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Ilmoitettu: 13.12.2018
Hae paikkaa