Yrityksille

Lokki on kiinnostunut asiakkaidensa menestymisestä ja sitoutunut osaltaan tekemään töitä bisnestavoitteiden toteutumiseksi. Onnistuneet henkilöstövalinnat auttavat näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Tilaa uutiskirjeemme

Lokin kautta löydät työntekijät sekä lyhyt- että pitkäkestoisiin henkilöstötarpeisiin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Toimintamme perustuu luottamukseen ja yksilölliseen palveluun. Pyrimme aina juuri teidän yritystänne parhaiten palveleviin ratkaisuihin. Vuokraus on hyvin joustava ja vaivaton tapa hallita työsuhteen kestoa ja henkilöstön määrää.

Rekrytointipalveluidemme avulla nopeutat ja helpotat vakituisen tai määräaikaisen henkilöstön rekrytointiprojektia. Näin yrityksesi pystyy paremmin keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa.
Haastattelemme henkilökohtaisesti kaikki asiakkaille esiteltävät työntekijät ja selvitämme heidän osaamisensa sekä taustansa. Varmistamme, että työntekijän ja asiakasyrityksen toiveet ja odotukset kohtaavat.

Toimialojamme ovat:

• Rakennus ja talotekniikka
• Kiinteistö ja logistiikka
• Toimisto ja palvelut

Vuokratyövoiman osalta me työnantajana maksamme työntekijän palkan sekä hoidamme kaikki työnantajan lakisääteiset velvoitteet ja vakuutukset. Yrityksenne maksaa vain tehdyistä työtunneista. Työnjohto, ohjaus ja valvonta taas ovat asiakasyrityksen vastuulla (HPL YSE 2014).

Ota meihin yhteyttä kun yrityksellänne on henkilöstö- tai koulutuspalveluihin liittyviä tarpeita, info@lokki.fi.