Työtähakevien profiileja

Esimerkkejä kauttamme työtä etsivistä ammattilaisista (10.11.2017):

RAKENNUS

UUSIMAA:

Työnjohtoharjoittelija/kesämestari: 24-v 2.vuoden rakennusinsinööriopiskelija Vantaalta. Aiemmalta koulutukseltaan puualan artesaani, työskennellyt keittiöasentajana 5kk, myyjänä ja remonttityöntekijänä opiskelujen ohella. Kielitaito: persia/dari (äidinkieli), suomi (erinomainen), englanti (sujuva), ruotsi (perusteet). Perus IT-taitoinen. Hakee kesälle työnjohtoharjoittelijan paikkaa talopuolelta.

Nuorempi työnjohtaja/työmaainsinööri: 30-v valmistuva rakennusinsinööri Helsingistä. Aiemmin suorittanut arkkitehdin tutkinnon Ranskassa. Työskennellyt työmaainsinöörinä vajaan vuoden verran Länsimetrohankkeessa, aiempaa kokemusta myös cad-suunnittelijan tehtävistä Ranskasta. Innokas ja motivoitunut henkilö, saanut hyviä suosituksia oma-aloitteisuudestaan, luotettavuudestaan ja ideointikyvystään. Arvostaa käytännön työtä ja toivookin työllistyvänsä työmaatehtäviin. Muuttanut Suomeen v.2015, puhuu ja ymmärtää suomenkieltä suhteellisen hyvin (välillä pyytää puhumaan hitaammin), kirjoittaminen hitaampaa toistaiseksi. Puhuu sujuvasti englantia ja ranskaa (äidinkieli). Auto käytössä. Toukokuun lopusta eteenpäin valmis töihin!

Työpäällikkö/tekninen johtaja: 48-v rakennusinsinööri. Toiminut 6v työpäällikkönä, kokemus: työpäällikön ja vastaavan työnjohtajan tehtävät, projektijohtourakointi, kohteet mm. toimisto-/asuntokohteita, palvelutaloja, linjasaneeraus, julkisivuja. Tehnyt laskentaa, tarjousten tekoa, rekrytoinnin aputoimia ja hankintaa. Aikaisempaa kokemusta myös työnjohtotehtävät, suunnittelutehtävät. 30v kokemus rakennusalalta, sekä käytännön töistä että työnjohtotehtävistä.

Projektipäällikkö/asiantuntija: 53-v DI (rakennetekniikka) ja TkT (konetekniikka). Työskennellyt monipuolisissa tehtävissä tutkijana yli 20 v TKK:lla ja VTT:llä sekä projektipäällikkönä yli 10 v isoissa hankkeissa, myös kansainvälisissä. Vahvuutena laaja osaaminen kehityshankkeista ja rahoituksen hakemisesta niihin, raportointi ja erilaiset asiantuntijapalvelut ja -lausunnot. Oma yritys v. 2013 lähtien. Kielitaito suomi, englanti, ruotsi, saksa ja venäjän alkeet.

Rakennuttajakonsultti/valvoja: 51-v DI. Oma yritys ja konsulttina toiminut 10 vuotta, kokemus: Erityisalana saneeraustyömaat, linjasaneeraukset ja julkisivut. Vuonna 2015 konsultti valvoi putki- ja kylpyhuoneremontteja (noin 200 kpl) urakkasummien ollessa yhteensä 5 milj. €. Konsultilla 34 vuoden kokemus rakennusalalta, sekä käytännön töistä että työmaiden johtamisesta. Konsultilla löytyy mm linjasaneerauksiin omat laatuasiakirjat. Keskuskauppakamarin hyväksymä tavarantarkastaja.

Kirvesmies: 40-v kirvesmies Nurmijärveltä. 12 vuoden kokemus monipuolisista timpurin töistä painottuen sisätöihin. Listoitukset, parketti- ja laminaattiasennukset, alakatot, levytys, kotelointi yms. vahvaa osaamista. Tehnyt paljon töitä yksityishenkilöille ja sekä isoille yrityksille. Saanut kiitosta siististä työnjäljestään! Työturvallisuuskortti, työvaatteet, auto ja perustyökalut löytyy.

Kirvesmies: 41-v ammattikirvesmies Sipoosta. Pitkät työsuhteet, niin saneeraus- kuin uudiskohteissa. Kokemusta mm. puurunkotöistä, kalustepuusepän töistä, alakattotöistä, ikkuna- ja oviasennuksista. Toiminut myös ns. kymppinä. Sosiaalinen ja taitava ammattilainen

Kirvesmies: 40-v kirvesmies. Yrittäjätaustainen, joten kaikki omat työkalut ja vaatteet löytyvät sekä runsain määrin kokemusta. Kirvesmieshommien lisäksi kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Tehnyt muun muassa omakotitaloja puusta ja kivestä alusta loppuun, myös saneerauskohteet ja maanrakennustyöt luonnistuu. Työturvallisuuskortti, oma pakettiauto ja perus käsityökalut käytössä.

Kirvesmies: 55-v kovan linjan ammattitimpuri Helsingistä. Kokemusta laajalti kirvesmiehentöistä yli 30 vuoden ajalta erilaisista saneeraus- ja uudiskohteista. Toiminut myös nokkamiehenä, ja kykenee erinomaisesti itsenäiseen työskentelyyn.  Laaja kokemus kaikista kirvesmiehentöistä, ja vetänyt/tehnyt paljon mm. vesikattourakoita. Oma auto, työvaatteet, työturvallisuus-ja tulityökortti sekä käsityökalut. Ahkera ja aikaansaava, suositeltu työntekijä.

Kirvesmies: 50-v kirvesmies Helsingistä. Toiminut 30v ajan rakennuksilla, todella asiallinen ja ammattitaitoinen työntekijä. Tehnyt 12v ajan kirvesmiehen töitä omalla toiminimellä laidasta laitaan, perustuksista kattotöihin ja sisävalmistelutöihin. Omat työkalut, työvarusteet ja pakettiauto. Suositeltu työntekijä.

Elementtiasentaja: 25-v motivoitunut ja ahkera työntekijä Helsingistä. Monipuolinen kokemus mm. elementtien asennuksesta, valutöistä, timanttiporauksesta, piikkauksesta, maanrakennuksesta, suojauksesta, raivauksesta, vesi-imuroinnista.. Toiminut myös nosturin alamiehenä ja avant-kuskina. Puhuu sujuvasti suomen lisäksi ruotsia ja englantia. Kovakuntoinen ja savuton työntekijä, jolla myös asiakaspalvelu hallussa. Harrastaa voimannostoa sekä lenkkeilyä. Ei pelkää korkeita paikkoja. Tuli-, tie- ja työturvallisuuskortit sekä ajokortti.

Elementtiasentaja: 31-v ahkera työntekijä. Yli 10v monipuolinen kokemus rakennusalalta elementtiasennuksista, toiminut myös mm. ikkunanasennustehtävissä ja nosturin alamiehenä. Tuli- ja työturvallisuuskortit sekä ajokortti.

Bitumieristäjä: 48-v kovan linjan bitumieristäjä Helsingistä. Kokemusta laajasti erilaisista bitumieristyksistä yli 20 vuoden ajalta katoista, sokkeloista, pihankansista ym. Musta tulityökortti & työturvallisuuskortti.

Laatoittaja: 50-v laatoittaja Helsingistä. Kokemusta erilaisista laatoituksista 15 vuoden ajalta. VTT-sertifikaatti, työturvallisuuskortti sekä tarvittaessa omat työkalut.

Maalari/tasoittaja: 35-v maalari Järvenpäästä. 10 vuoden kokemus maalaustöistä (myös julkisivut) saneerauskohteisiin painottuen. Toiminut useissa kohteissa myös kymppinä. Työvaatteet, -välineet, auto & työturvallisuus- ja tulityökortit.

Maalari: 45-v ammattimaalari Helsingistä. 20v kokemus maalaustöistä sekä uudis- että saneerauskohteissa. Työskennellyt isoilla maalausliikkeillä, pitkät työsuhteet. Oma auto ja työvarusteet käytettävissä. Ahkera ja oma-aloitteinen henkilö.

Maalari: 58-v kokenut ammattimaalari Helsingistä. Tehnyt aiemmin omalla toiminimellä yli 20v saneerauskohteita, sekä sisä- että ulkomaalausta. Omat varusteet ja työvälineet käytössä. Viimeisin työkohde Jätkäsaaressa.

Rakennusmies: 30-v rakennusmies Helsingistä. Työmaakokemusta yhteensä 4v. Toiminut timpurin apurina ja väliseinien rikkomisen lisäksi mm. piikkausta sekä vesieristystä. Fyysisesti hyväkuntoinen sekä ahkera työntekijä! Saanut hyvää palautetta työmailta asenteestaan ja työotteestaan. Työturvallisuuskortti & työvaatteet.

Rakennusmies: 45-v rakennusmies Nummi-Pusulasta. Monipuolinen kokemus vaativista uudis- ja saneerauskohteista. Erikoistunut etenkin betonirakenteiden valu-, piikkaus-, putsaus- ja paikkaustöihin. Taitava ja tunnollinen henkilö, suositeltu työntekijä.

Rakennusapumies: 23-v ahkera rakennusapumies Vantaalta.Työskennellyt kirvesmiehen apurina sekä tehnyt raudoitus-, etuputsi-, muuraus- ja sementtitöitä. Suorittanut rakennusalan perustutkinnon. Omat perus käsityökalut, työturvakortti. Saanut hyvää palautetta asenteestaan ja ahkeruudestaan.

Rakennusapumies: 21-v reipas mies Helsingistä. Toimi viime kesän kanto- ja timpurin apulaisena rakennustyömaalla, nyt ollut meidän kauttamme rakennusten loppusiivouksissa. Tehnyt töitä myös elektroniikka-asentajana. Puhuu äidinkielenään suomea ja venäjää, myös englanti sujuu. Työturvallisuuskortti ja hygieniapassi löytyvät.

Rakennusapumies: 24-v opiskelija Keravalta. Työskennellyt puoli vuotta rakennustyömailla apumiehenä, tehnyt mm. lattian valua, katon huovitusta, piikkausta, yleisiä aputehtäviä. Työskennellyt myös koululla avustajana ja liikuntakerhon ohjaajana. Fyysisesti hyväkuntoinen ja reipas tapaus, harrastaa jalkapalloa. B-kortti, kielitaitoinen.

Purkumies/Rakennusapumies: 22-v reipas ja raavas nuori mies Helsingistä. Kokemusta rakennustyömailta ja huoneistoremonteista, toiminut myös mm. rakennustyömaalla siivoojavastaavana sekä rakennustarvikevastaavana. Oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen henkilö, taustat kunnossa. Työturvallisuuskortti, työvarusteet, C-kortti ja oma auto käytössä. Kielitaito: Suomi, englanti, venäjä (kaikki sujuvia suullisesti). Suositeltu työntekijä, saanut myönteisestä palautetta asenteestaan ja reippaudestaan.

Peltiseppä: 31-v peltiseppä Keravalta, seitsemän vuoden ajalta kokemusta sekä vaikeimmista konesaumakatoista että kaikenlaisista listatöistä. Työt luonnistuvat hyvin itsenäisesti tai tiimissä, tarkasti ja on myös tarpeen mukaan valmis tekemään ylitöitä ja muuten joustamaan. Puhuu sujuvasti viroa, venäjää ja suomea. Oma auto käytössä.

PIRKANMAA

Vastaava mestari/työmaamestari: 33-v työnjohtaja Tampereelta. Rakennusinsinööri vuosimallia 2010. Toiminut työnjohtajana n. 4,5 vuoden ajan, joista 2 vuotta myös vastaavana kerrostalotyömaalla. Työnjohtokokemus pääasiassa uudisrakennuspuolelta. Suorittanut myös kosteusvaurion kuntotutkijan koulutuksen, joten tuttua myös mm. kosteuskartoitukset, hometutkinta ja sisäilmaongelmat sekä näiden ratkaisut.  Työturvallisuuskortti, EA1.

Projekti-insinööri/maanrakennus: 43-v projekti-insinööri Hämeenkyröstä. Taustalla ympäristöteknologian insinöörin koulutus (vm. 2014), lisäksi opiskelee sivutoimisena ympäristöalan erikoisammattitutkintoa. Toiminut aikaisemmin julkisella sektorilla ympäristötarkastajana sekä projekti-insinöörinä. Toimenkuvaan kuulunut mm. tarkastus- ja valvontatehtävät, raportointi ja lupa-asioiden valmistelu sekä erilaisten ilmoitusten käsittely. Tuttua hanke- ja rahoitussuunnitelmat, kustannusarvioiden teko, lakivaatimukset, tarjouspyynnöt/kilpailutukset, konsulttisopimukset ja hankinnat. Ennen projekti-insinöörin töitä toiminut myymälä- ja tiimivastaavana puutarha-alan yrityksissä 15 vuoden ajan. Suositeltu työntekijä!

Kirvesmies: 48-v kirvesmies Tampereelta. Eniten kokemusta kertynyt omakotitalorakentamisesta, ja rakentanut mm. 16 omakotitaloa. Toiminut rakennusalalla myös yrittäjänä muutaman vuoden. Lisäksi kokemusta on nokkamiehen vastuullisesta asemasta, jolloin tutuksi tullut myös tarjous- ja urakkalaskenta. Erityisosaamista mm. elementti- ja onteloasennukset. Työturvallisuus- ja tulityökortti.

Kirvesmies: 42-v kovan linjan ammattilainen Tampereelta. Toiminut yrittäjänä, ja alalla lähes kymmen vuoden ajan. Laaja kokemus itsenäisestä projektityöskentelystä ja mm. perustuksista, runkotöistä, ulkovuorityöt, kattotyöt, eristykset, ilmastointikanavat, levytykset, väliseinät, kittaukset, maalaukset, laatoituksista, vesieristyksistä, paneloinneista, listoituksista jne. Työkalut, auto sekä ABCe-ajokortti.

Raudoituskirvesmies: 54-v kirvesmies Tampereelta. Kokemusta rakennusalalta yli 30 vuoden ajalta, jolloin tutuksi tullut kirvesmiehen työt laidasta laitaan sekä saneeraus että uudiskohteissa. Työskennellyt suurilla työmailla (mm. lentokentillä, kauppakeskuksissa, tunnelityömailla) kirvesmiehen työtehtävissä. Erityisosaamisena mainittakoon raudoitukset. Hitsaustaitoinen ja kuvien luku hallussa.  Työturvallisuus- ja tieturvakortti + oma auto käytössä.

Rakennustyöntekijä: 23-v rakennustyöntekijä Ylöjärveltä. Kokemusta kertynyt erilaisista rakennuspuolen sekä metallipuolen töistä. Työskennellyt aikaisemmin mm. korjausrakentamisen parissa rakennustyöntekijän tehtävissä sekä tehnyt pihakivetyksiä. Joustava ja motivoitunut henkilö, joka on nopea oppimaan uutta. Fyysisesti hyvässä kunnossa ja kykenee myös raskaaseen työhön. Suositeltu työntekijä! Työturvallisuuskortti.

Rakennusmies: 22-v rakennusmies Hämeenkyröstä. Työkokemusta kertynyt mm. raudoitustöistä, paikkauksista, pohjatöistä, korjausrakentamisesta, piikkauksesta, viimeistelytöistä, raivaustöistä sekä mökkirakentamisesta alusta loppuun. Taustalla talonrakentajan ammattitutkinto. Vahvuuksiin lukeutuu erityisesti puurunkorakentaminen. Saanut hyvää palautetta työnjäljestä. Luotettava työntekijä! Työturvallisuus-, tulityö- ja tieturva1-kortti.

Maanrakennustyöntekijä / Rakennusapulainen : 20-v ahkera maanrakennustyöntekijä/rakennusapulainen Sastamalasta. Kokemusta kertynyt maanrakennustöistä lapiomiehen ja perämiehen tehtävistä yhteensä noin vuoden ajalta. Tuttua mm. laserin käyttö sekä putkitukset. Ollut myös maanrakennuskoulussa, joten perusasiat hyvin hallussa. Lisäksi kokemusta rakennusapulaisen työtehtävistä (tavaroiden kanto, purkutyöt, piikkaus, rakennussiivous). Saanut hyvää palautetta työotteestaan. Innokas ja nopea oppimaan uutta. Työturvallisuuskortti.

TALOTEKNIIKKA

IV-asentaja: Kokenut iv-asentaja Helsingistä. Suorittanut lvi-alan perustutkinnon -99, jonka jälkeen työskennellyt iv-asentajan tehtävissä. Aiemmin suorittanut sisäjohtoasentajan tutkinnon ja työskennellyt asentajana. Työkohteina ollut liikekeskuksia, toimitilasaneerauksia, asuntorakentamista, maanalaista rakentamista sekä hotelli- ja kylpyläkohteita. Suoriutunut tehtävistä kiitettävin arvioinnein. Työturvakortti, työvarusteet ja perustyökalut (leikkurit, rälläkät, sähkötyökalut), C-kortti ja auto käytössä. Varma työntekijä, tekee kerralla oikein.

IV-asentaja: 59-v pitkän linjan iv-asentaja Sipoosta. 30v kokemusta erilaisista iv-asennuksista (saneeraukset, isot toimistot, teollisuushallit, okt). Työturvallisuuskortti, perus käsityökalut, omat työvaatteet ja auto käytössä.

IV-Asentaja/Nokkamies: 31-v iv-asentaja/työnjohtaja Lahdesta. Työkokemusta yli 10 vuoden ajalta iv-/lvi-alan monipuolisista projekteista ja kohteista. Perus iv-asennuksien lisäksi kanavien mitoitukset, eristystyöt, levitykset sekä mittaukset ja säädöt ovat hallussa. Työskennellyt itsenäisesti, mutta pitää myös tiimissä toimimisesta, ja viimeisimmässä työpaikassaan onkin toiminut työnjohtajana. Suositeltu työntekijä, jolla voimassaolevat tulityö- & työturvallisuuskortit sekä omat työvaatteet.

LVI-asentaja: 42-vuotias mies Lohjalta, toiminut 20 vuoden ajan putki/LVI-urakoitsijana/asentajana ja KVV-työnjohtajana. Kokemusta uudis-, linjasaneeraus- sekä pienrakennuskohteita ja myös teollisuuskohteita, kuten laiva- ja elintarviketeollisuutta. Pystyy siis hoitamaan itsenäisesti kaikki hommat.

LVI-asentaja: 41-v LVI-asentaja Lempäälästä. Valmistunut –94, jonka jälkeen työskennellyt mm. 9 vuoden ajan samalla työnantajalla monipuolisissa LVI-asennus hommissa. Toiminut myös nokkamiehenä ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Tulityö- ja työturvallisuuskortti, auto ja omat työvaatteet.

LVI- & IV-Asentaja/Nokkamies: 38-v monipuolinen LVI-alan ammattilainen Pirkkalasta. Työskennellyt 15 vuoden ajan YIT:llä LVI-asentajana (10 vuotta) ja IV-asentajana (5 vuotta), myös nokkamiehenä lukuisissa kohteissa. Kohteet olleet uudis- sekä saneerauspuolella kerrostaloista liikerakennuksiin.  Työturvallisuus- & tulityökortti työvaattet, auto ja tarvittaessa omat työkalut.

IV-/sähköasentaja: 40-v ilmastointi- ja sähköasentaja Tampereelta. Työskennellyt 6v ajan ilmastointiasentajana (asentaminen, kanavien puhdistaminen, mittaus ja säätö sekä osien tekeminen), sähköasentajan töistä kokemusta muutamasta eri kohteesta. Tottunut itsenäiseen työskentelyotteeseen. Joustava ja luotettava henkilö. Kielitaito: suomi, englanti. Työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- sekä EA1-kortti. BC-ajokortti ja oma auto käytettävissä.

Sähköasentaja: 23-v sähköasentaja Järvenpäästä. Valmistunut v.2015 sähköasentajaksi ja työskennellyt sen jälkeen 3v sähkötöiden parissa. Kokemusta rakennustyömailta 1v ajan krs-saneerauksissa sekä uudiskohteista (lattialämmitykset, johdottaminen, kalustaminen, valaisimet, palot, valokuituhitsaukset, mittarikeskusten kytkentä, sähkökaappien asennus). Tehnyt myös mm. suurtalouskeittiölaitteiden sähköpaneelien kytkentää, lamppujen kasaamista, keittiöaltaiden kokoonpanoa, keittopatojen sähköpaneelien ja moottorien kytkentää sekä pienimuotoisis putkitöitä. Työskennellyt aiemmin myös myyntitehtävissä, siivoojana ja autonpesijänä. Työturvallisuus-, sähkötyötuvallisuus-, tulityö- ja EA1 kortit. Työtä pelkäämätön, sisukas, tunnollinen työntekijä. Fyysisesti hyväkuntoinen ja pidetty työntekijä!

Sähköasentaja: 22-v sähköasentaja Nurmijärveltä. Valmistunut sähköasentajaksi 2014, jonka jälkeen työskennellyt vuokrafirmoissa muutamia kuukausia, ja nyt viimeiset 1,5 vuotta vakituisessa työsuhteessa, jolloin päässyt tekemään itsenäisesti okt- ja kerrostalokohteiden sähkö- ja automaatioasennuksia uudis- & saneerauskohteissa. Auto, käsityökalut, työvaatteet sekä työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Sähköasentaja: 24-v sähköasentaja Vantaalta. Valmistunut 2 vuotta sitten, jonka jälkeen tehnyt asennustöitä, huoltotöita ja työskennellyt varastohommissa. Työskennellyt nyt 6kk kauttamme uudis- ja korjauskohteessa, saanut erinomaiset suositukset. Työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- sekä EA1 -kortit sekä omat työvaatteet, käsityökalut ja auto käytössä. Asiallinen, reipas ja asiakaspalvelutaitoinen työntekijä!

Sähköasentaja: 33-vuotias sähkötekniikan opiskelija (arvioitu valmistumisaika 2020) Helsingistä. Tehnyt taajuusmuuttajien sekä rannetietokoneiden kokoonpanoa, sekä toiminut operaattorina kiihtyvyysantureiden kokoonpanolinjalla. Viimeksi tehnyt 3 vuotta operaattorin töitä ISO7 puhdastilaluokitetulla kokoonpanolinjalla elektroniikkakomponentteja valmistavien kokoonpanolaitteiden ohjaajana ja visuaalisena laadunvalvojana

LVI-asentaja: 51-v lvi-asentaja Porvoosta. Suorittanut lvi-asentajan tutkinnon 2009, jonka jälkeen toiminut itsenäisenä lvi-asentajana 6 vuoden ajan. Yrittäjätaustainen. Asunut, opiskellut ja työskennellyt suomessa 30v, kotoisin Bulgariasta. Kielitaito: suomi, bulgaria, venäjä, ruotsi, englanti. Fyysisesti hyväkuntoinen ja suositeltu työntekijä! Oma auto, vaatteet sekä työturvallisuus-&tulityökortti.

LVI-asentaja: 55-v kokenut lvi-alan ammattilainen Helsingistä. Monipuolisesti kokemusta 30v ajalta lvi-asennuksista ja mm. nokkamiehenä toimimisesta. Tulityö- ja työturvakortti, Valtti-kortti. Asiallinen ja luotettava henkilö. Suositeltu työntekijä.

 

LOGISTIIKKA

Jakeluautonkuljettaja: 37-vuotias helsinkiläinen mies. Ajanut kuorma- ja pakettiautoja yli kymmenen vuotta. Terminaaleissa ja varastoissa työskentely on tuttua, sekä hyvä pääkaupunkiseudun tuntemus. Ammattipätevyys löytyy. Digikortti, trukkikortti, työturvallisuuskortti, kappaletavara ADR-kortti, ennakoiva ajo, EA1 – ja EA2 –kortit. Henkilö tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa ja on nopea oppimaan.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: 23-vuotias ahkera nuori mies. Työkokemusta kuorma-autonkuljettana jakelutehtävistä ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajana terminaalien välisissä ajoissa. Motivoitunut tekemään alan töitä! Henkilö on tunnollinen ja luotettava. Kortit: BCE, ADR-ajolupa, ammattipätevyys, tieturva 1.

Kuorma-autonkuljettaja: 50-vuotias rehti ja työtä pelkäämätön mies. Ajokorttiluokka on ABEC sekä ammattipätevyys löytyy. Koko ikänsä tehnyt kuljetusalan töitä. Suositeltu työntekijä, jolle pääkaupunkiseutu on tuttua. Vastuuntuntoinen ja täsmällinen henkilö.

Kuorma-autonkuljettaja: 45-vuotias noheva mies pk-seudulta. Pitkä kokemus mm. sähköasentajan työtehtävistä. Alanvaihto suunnitelmissa ja etsinnässä kuorma-autonkuljettajan työtehtäviä. Ajokorttiluokka ABEC. Tieturva 1 –kortti, työturvakortti, EA1 –kortti, kuorma-auton ammattipätevyys. Luotettava, vastuullinen ja erittäin suositeltu henkilö.

Kuorma-autonkuljettaja: 44-v. mies Espoosta. Työskennellyt kuorma-autonkuljettajana vuodesta 2010 alkaen. Kokemusta myös säiliöautoista. Löytyy ABECE, digikortti, työturvakortti, ADR-kortti, ammattipätevyyskortti. Työtä pelkäämätön ja ripeä kaveri!

Muuttomies: 29-vuotias rehti ja reipas työmies Vantaalta. Opiskellut varastonhoitajaksi. Monen vuoden työkokemus apumiehen hommista; mm. tehnyt purkua, tulitöitä, rälläkän käyttöä, siirtotöitä, raskaita tehtäviä! Meidän kautta työskennellyt rakennushommissa, ja kyseessä on kyllä asiallinen työntekijä, joka ei pelkää fyysistäkään työtä ja puhuu hyvää suomea! Kortit: työturva, tulityöt, trukki, ea1, ajokortti BC + oma auto

Muuttomies: 20-vuotias ahkera nuori mies Riihimäeltä. Työskennellyt useamman vuoden varastoalan tehtävissä ja kokemusta löytyy myös rakennusapumiehen hommista. Koulutukseltaan rakennusmies. Kortit: työturvallisuus, tulityö, trukki, järjestyksenvalvoja. Hyvä tyyppi!

Varastomies/Rakennusapumies/Lähetti: 25-vuotias luotettava nuori mies Pohjois-Haagasta heti valmiina ja halukkaana lähtemään töihin! Kokemusta puolentoista vuoden ajan varastolta, tehnyt kaikkia varastotyöskentelyyn kuuluvia töitä keräilystä trukilla ajoon. Lisäksi kahden kuukauden työharjoittelu UPS:llä lähettinä, työnkuvana pakettien toimitus Helsingin alueella. Työturvallisuus-, tulityö-, ea1- ja trukkikortti löytyvät BC-ajokortin lisäksi. Valmiina kaikenlaisiin hommiin!

Varastotyöntekijä: 29-v varasto/yleismies Vantaalta. Suorittanut logistiikan perustutkinnon v.2006, jonka jälkeen työskennellyt varastolla ja kuljetustehtävissä melkein 10v ajan, mm. lentorahdin parissa. Tehnyt mm. lajittelua, keräilyä, ajanut erilaisilla trukeilla (myös työntömasto). Hyvä fyysinen kunto, asiakaspalvelutaitoinen, perus atk-taidot ja kielitaitona suomi + englanti. Trukkikortti, työturvallisuuskorttiomat työvaatteet. Oma auto käytössä.

Varastotyöntekijä: 50-vuotias helsinkiläinen mies, jolla pitkä työkokemus varasto- ja terminaalityöntekijän tehtävistä. Hyvä asenne työntekoon. Organisointikykyinen ja vastuullinen työskentelijä, jolta ei puutu positiivisuutta. AB-kortti, työterveys-, työturvallisuus-, tulityö-, EA1- sekä trukkikortti.
Varastotyöntekijä: 33-vuotias ahkera mies pk-seudulta. 10 vuoden kokemus monipuolisista varastotöistä. Kokemus mm. seuraavien trukkien käytöstä; lavansiirtovaunu, tukipyörätrukki, työntömastotrukki, vastapainotrukki, pinoamisvaunu, korkeakeräilytrukki ja pinontatrukki. Luotettava ja oma-aloitteinen henkilö.

Varastotyöntekijä: 50-vuotias tarkka ja tehokas mies Helsingistä. 25 vuoden kokemus logistiikanalan työtehtävistä. Yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla on kokemusta useilla erilaisilla trukeilla ajosta mm. keräilytrukki, lavansiirtovaunu, vastapainotrukki, työntömastotrukki, korkeakerääjä. Hyvä tyyppi!

Varastotyöntekijä: 23-vuotias sosiaalinen ja reipas nuori nainen Vantaalta. Paljon kokemusta varastotöistä ja järjestyksenvalvojan tehtävistä. Motivoiva asenne työntekoa kohtaan. Aiemmat työtehtävät sisältäneet mm. tuotteiden keräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Oma-aloitteinen henkilö.

Varastotyöntekijä: 21-vuotias vantaalainen mies. Suorittanut logistiikka-alan perustutkinnon ja työskennellyt varastotehtävissä sekä jakeluautonkuljettajana. Käyttänyt työssään mm. työntömasto- ja vastapainotrukkia. Täsmällinen ja palveluhenkinen henkilö.

Varastotyöntekijä: 21-vuotias nuori mies Riihimäeltä. Tutkinto logistiikka-alalta, sekä kokemusta alan hommista, esimerkiksi trukin käytöstä, keräilystä ja muista varastotöistä. Joustava ja sosiaalinen, monenlaisista hommista kiinnostunut. Työturvakortti, tieturva1, tulityökortti, trukkikortti, hygieniapassi ja ensiapukortti löytyvät.

PALVELUT

TALOUSHALLINTO

Markkinointi-/vientipäällikkö: 53-v tradenomi ja prosessitekniikan DI. Työskennellyt monipuolisissa tehtävissä mm. markkinointipäällikkönä, kehitysjohtajana sekä projektipäällikkönä pitkissä työsuhteissa. Innovatiivinen tiimityöntekijä, jonka vahvaa osaamisaluetta myös projektien suunnittelu ja läpivieminen. Asunut ja opiskellut Shanghaissa sekä Missourissa. Useita palkintoja viestinnän ja markkinoinnin projekteista. Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi, saksa, mandariinikiina (HSK2) ja venäjän alkeet.

Palkanlaskija: 36-v kokenut palkanlaskija Nurmijärveltä. Yli 10v kokemus palkanlaskentatehtävistä mm. Pretaxilla. Tottunut käyttämään Personec Wintimea. Kielitaito: suomi, englanti. Kiinnostunut uusista haasteista ja yrityksen sisäisestä palkanlaskennasta. Ahkera, tunnollinen, suositeltu työntekijä!

Kirjanpitäjä: 43-v. taloushallinnon tradenomi ja KLT-Kirjanpitäjä Riihimäeltä. Työskennellyt samalla työnantajalla tilintarkastusassistenttina yli 8 vuoden ajan, ja toiminut myös toiminimellä. Työtehtäviä ovat lähinnä as-oy ja yhdistysten toiminnan- ja tilintarkastukset, joista kokemusta on kertynyt yli 1 000 kappaleesta. Aiempaa työkokemusta löytyy mm. tilitoimiston kirjanpitäjänä sekä reskontran hoitajana. Opiskellut ja työskennellyt Englannissa, joten englannin kieli on erinomainen.

Kirjanpitäjä: 40-v. ekonomi Toijalasta. Todella monipuolinen kokemus erilaisista taloushallinnon töistä.Pyörittänyt myös pientä kirjanpitoyritystä, jossa hoitanut kirjanpidon lisäksi palkanlaskentaa ja tilinpäätöksiä.

Sihteeri: 29-v. tradenomi Helsingistä. valmistumisen jälkeen toimi pari vuotta yrittäjänä pyörittäen tilipalveluyritystä. Tämän jälkeen suorittanut vuoden kestävän Palkkahallinnon ammattilainen –kurssin. Vastuullinen, joustava ja huolellinen työntekijä hyvillä atk-taidoilla varustettuna (MS Office ohjelmat + Procountor, Ateri, Avitax).

Kiinteistösihteeri: 28-v. yo pohjainen kiinteistösihteeri Helsingistä. Toiminut kiinteistöalan perheyrityksessä sihteerinä 6 vuoden ajan, jonka jälkeen pyörittänyt myös pienimuotoista yritystoimintaa parin vuoden verran. Ulospäin suuntautunut, iloinen ja ahkera ‘’yrittäjähenkinen’’ työntekijä.

Sihteeri/assistentti: 24-v. oikeustradenomi Valkeakoskelta. Työskennellyt samalla työnantajalla viimeiset 5 vuotta. Erittäin tarkka, tunnollinen, luotettava ja työhön sitoutuva työntekijä.

Assistentti: 25-v yo-pohjainen toimistotyöntekijä Helsingistä. Kiinnostunut markkinointi-, asiakas- ja tukitehtävistä. Toiminut taloudenhoitajana suomalais-amerikkalaisessa perheessä 6v ajan, Työskennellyt myös mm. myyjänä, kongressiemäntänä ja lastenhoitajana. Puhuu sujuvasti suomea, englantia ja ruotsia. Hyvät it-taidot. Luotettava, tarkka, oma-aloitteinen ja motivoitunut työntekijä. Suositeltu työntekijä.

Assistentti: 27-v. palvelujen tuottamisen/johtamisen Restonomi Nurmijärveltä. Laaja ATK-osaaminen (MS Office, SAP, AutoMaster, Oracle, Lemonsoft..). Tottunut toimimaan myös englanniksi, lisäksi osaa hieman ranskaa ja italiaa. Toiminut mm. huollon ja taloushallinnon assistenttina sekä palvelukeskuspäivystäjänä.

SIIVOUS- JA KIINTEISTÖPALVELUT

Palveluohjaaja: 48-vuotias nuorekas nainen, viihtynyt siivousalalla 17-vuotiaasta asti. Palveluesimiehenä kokemusta noin kahden vuoden ajalta, siivoustyönjohtajana kuitenkin yli 4 vuotta. Kesäkuussa 2015 saanut siivousteknikon erikoisammattitutkinnon suoritettua. Langat pysyy hyvin käsissä ja asenne on oikeanlainen johtamista vaativiin tehtäviin. Motivoitunut ja suositeltu työntekijä!

Palveluohjaaja: 30-vuotias rauhallinen ja vastuuntuntoinen merkonomi Vantaalta etsii palveluesimiehen työtä. Tehnyt siivoustöitä useamman vuoden ajan ja siirtynyt sen jälkeen siivoustyön ohjauksen puolelle. Myös asiakaspalvelusta löytyy kokemusta hotellin vastaanotossa. Taitaa hyvin suomen ja viron kielen. B-ajokortti.

Palveluohjaaja/esimies: 47-vuotias nainen pääkaupunkiseudulta. Omaa 20v työkokemuksen siivousalalta, sekä käytännön, että ohjaajan hommista. Pitänyt muun muassa seitsemän vuotta omaa yritystä pystyssä. Tarttuu hyvällä asenteella hommiin ja langat pysyvät käsissä vaikeissakin paikoissa. B-ajokortti ja työturvallisuuskortti löytyvät.

Siivooja: 48v. pitkänlinjan siivooja Espoon Matinkylästä. Siivouskokemusta noin 30 vuoden ajalta pitkistä työsuhteista. Työskennellyt viimeiset 8 vuotta Helsingin yliopiston siivoojana (aulat, salit, rappuja, kahvila, ruokala…), mutta työmatkan vuoksi olisi erittäin kiinnostunut vaihtamaan Espooseen. Yhdistelmä-, lattianhoito- ja kiillotuskoneiden käyttö hallussa. Tunnollinen ja tarkka siivooja, suositeltu työntekijä!

Siivooja: 30-vuotias monipuolisen kansainvälisen työkokemuksen omaava motivoitunut, positiivinen, itsenäinen, joustava ja reipas työntekijä, joka pysyy rauhallisena tiukassakin paikassa. Motivaatiota, vastuullisuutta eikä stressinsietokykyä todellakaan puutu, sillä Englannissa vaateliikkeessä työskennellessään ylentynyt varastopäälliköksi. Tällä hetkellä toimii Suomessa freelance-valokuvaajana, tämän työn oheen sopisi hyvin toinen osa-aikainen työ!

Erikoissiivooja: 50-v. kokenut tekijä, jolla monipuolista kokemusta erikoissiivouksesta erilaisista kohteista. Peruspesu- ja ikkunanpesutaitoinen, myös monitoimilaitteet ja vesipesuri tuttuja. Valmis liikkumaan pääkaupunkiseudun alueella.

Kiinteistönhoitaja: 21-v. henlsinkiläinen nuorimies, jolla kiinteistöpalvelualan tuore ammattitutkinto taskussa. Kokemusta siivous- ja kiinteistöpalvelualan töistä. Jaksaa raskaampiakin töitä ja joustavasti käytettävissä vuorotyöhön.

Laitoshuoltaja: 26-vuotias laitoshuoltaja-tutkinnon 2013 suorittanut nainen. Työkokemusta siivous-, avustus- ja pesulapalveluista.