Koulutuspalvelut

Lokki koulutuspalvelut järjestää turvallisuusalan koulutuksia (linkki koulutuspalveluihin). Toteutamme myös räätälöityjä kursseja esim. yritysten omissa tiloissa. Jätä yhteydenottopyyntö klikkaamalla tästä!

Tilaa tästä uutiskirjeemme

Osasta kursseista järjestämme myös Liikenteen turvallisuusviraston hyväksymiä ammattipätevyyspäiväkoulutuksia kuorma- ja linja-autonkuljettajille. Päivät löytyvät kurssitiedoista.

Tarvitset ammattipätevyyden, jos sinulla on kuorma-autokortti (C-, C1-, C1E- tai CE-luokka) tai linja-autokortti (D1, D1E, D tai DE-luokka) ja ajat kyseisen luokan ajoneuvoa työssäsi tai kuljetat yksityisajossa muita kuin omia perheenjäseniäsi. Tällöin tarvitset 5 jatkokoulutuspäivää (35h) jotka on suoritettava aina viiden vuoden jaksoissa.

Henkilöiden jotka ovat suorittaneet C/C1-kortin 10.9.2009 jälkeen tai D/D1-kortin 10.9.2008 jälkeen on ennen jatkokoulutuspäiviä suoritettava ammattipätevyyden peruskoulutus (140-280h).Tällöin ensimmäinen 5-vuotisjaksosi päättyy viiden vuoden kuluttua peruskoulutuksen suorittamisesta.