Arvot

Arvot ohjaavat työntekijöiden päivittäistä toimintaa sekä organisaation kehitystä, ja siten heijastuvat asiakkaiden ja työyhteisön lisäksi myös muihin sidosryhmiin. Me Lokilla arvostamme erityisesti seuraavia asioita:

Asiakkaan menestyminen

Lokki pyrkii aina asiakkaan kannalta parhaaseen lopputulokseen, sillä asiakkaan menestys on myös meidän menestyksemme. Toimeksiannot hoidetaan tehokkaasti kestävään lopputulokseen panostaen.

Luotettava kumppani

Palvelumme on henkilökohtaista, ripeää ja joustavaa. Sama yhteyshenkilö toteuttaa asiakkaan toiveet toimeksiannosta toteutukseen. Henkilökohtainen palvelu takaa luotettavan ja onnistuneen lopputuloksen.

Yhteinen ulappa

Me Lokilla kannustamme toisiamme ja teemme töitä yhteisen tavoitteen eteen. Onnistumiset palkitaan ja niistä iloitaan yhdessä. Pitkät työsuhteet ja sitoutuneisuus tuovat meille myös kilpailuetua.

Vapaus & vastuu

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työtehtäviä heidän osaamisalueellaan. Työntekijöillä on vapaus valita elämäntilanteeseensa sopiva työ joustavasti. Vastuullisesti hoidetut työt puolestaan mahdollistavat pitkät työsuhteet ja urakehityksen.

Katse horisonttiin

Avoin ja kannustava ilmapiiri on meille erityisen tärkeässä roolissa. Pyrimme kehittämään organisaatiotamme jatkuvasti, kaikkien ideat ja ehdotukset huomioidaan. Kannustamme myös toisiamme kehittämään ammatillisia taitoja ja tarjoamme siihen mahdollisuuksia. Haluamme olla markkinoiden paras henkilöstöpalveluidentarjoaja sekä työntekijöillemme paras mahdollinen työnantaja.