Ajankohtaista

26.10.2017 Lokki Suomen Vahvimpien joukkoon

Saimme Asiakastiedolta Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. MAHTAVAA, hyvä me!!

SV_LOGO_Lokki_Henkilostopalvelut_Oy_FI_389010_web

Haemme tällä hetkellä myös konsulttiharjoittelijaa Vantaalle sekä alueyrittäjiä Turkuun, Seinäjoelle ja Ouluun. Jos koet olevasi menestyksen nälkäinen sekä sinnikäs myynti- ja hr-tehtävistä kiinnostunut tapaus, ole meihin rohkeasti yhteydessä! Me kaikki Lokin tiimiläiset eli Unto, Mia, Maria, Mira, Miia-Mari, Marianne, Jonina ja Jani kerromme mielellämme, millaista alalla työskentely on ja erityisesti millaista työskentely Lokilla on :) Olisitko just sinä etsimämme konsulttiharjoittelija tai alueyrittäjä?

2.10.2017 Voita ammattilainen avuksesi -kilpailun voittaja ja Lokin ammattilaisen toteuttama palkinto

Lokki Henkilöstöpalvelut järjesti elokuussa 2017 arvonnan Pirkanmaan Sun radion nettisivuilla. Arvonnan voittaja sai valita päiväksi käyttöönsä Lokin ammattilaisen. Arvontapyörä pyörähti ja osoitti voittajaksi Sirpan Tampereelta!

Sirpa pyysi avukseen työntekijää, joka vaihtaisi makuuhuoneeseen uudet tapetit ja maalaisi pyörätuolin kolhimat ovenkarmit. Lokin ammattipintakäsittelijä Anna kävi hoitamassa homman ja tässä näette lopputuloksen:

sirpa

Onnittelut Sirpalle voitosta! Ja olkaahan Lokkiin yhteydessä, kun tarvitsette pintakäsittelijää tai muita eri alan ammattilaisia apuunne. Lokilla on osaavia ja luotettavia työntekijöitä tarjolla lähes joka alalle :) Lue meistä ja työntekijöistämme lisää täällä sivuillamme tai ota yhteyttä: p. 010 583 4560 / info@lokki.fi

28.9.2017 Mia-Lokki esittäytyy

Tällä kertaa esittäytymisvuoro kolahti minulle eli Lokin Team leader Mia täällä moi!

Löysin Lokin reilu nelisen vuotta sitten opiskelujeni loppuvaiheilla uusia haasteita ja niin sanottua näytön paikkaa etsiessäni. Aiemmin työskentelin pitkään kaupan alalla, jolloin kipinä erityisesti henkilöstöjohtamista kohtaan syttyi. Aika nopeasti kipinä roihahti henkilöstöpalvelualalle ja yhtäkkiä olinkin jo toimitusjohtajamme Unton kanssa tekemässä työsopimuksia. Siitä alkoi minun Lokkitarinani!

Tehtäviini kuuluu pääkaupunkiseudun rakennusalan asiakkaista ja työntekijöistä huolehtiminen sekä tietenkin myös meidän Lokkitiimin leaderinä toimiminen eli porukan valmentaminen ja ohjaaminen. Työssäni ehdottomasti parasta on tekemisen vapaus ja mahtavat ihmiset, joiden kanssa saan päiväni viettää. On myös todella palkitsevaa nähdä, miten näiden ihmisten ansiosta myös Lokin toiminta on ottanut melkoisia harppauksia eteenpäin. Eräänlainen unelmakin toteutui pari vuotta sitten kun sain mahdollisuuden lähteä osakkaaksi mukaan toteuttamaan Lokin kasvua.

Vapaa-ajalla fiilistelen aika arkisiakin asioita: koiran kanssa ulkoilua, kotikokkailua ja hyvässä seurassa oleskelua. Olen myös oman elämäni maailmanvalloittaja eli matkailu mitä ihmeellisimpiin paikkoihin on mielestäni parasta, mitä lomaviikoilla voi tehdä. Karttapallon tutkimisen lisäksi tykkään myös suunnitella ja toteuttaa omaan kotiin liittyviä asioita. Vaikka reissusuunnitelmat suuntautuvatkin usein kaukomaille, niin pidän silti omaa kotia maailman tärkeimpänä paikkana. Välillä pitää mennä kauas, jotta voi nähdä lähelle!

Kaiken tämän lisäksi uskon niin kotioloissa kuin työkuvioissakin, että aina on hyvä syy juhlia ja sitä pyrimme Lokillakin toteuttamaan erityisesti kahvituokioidemme yhteydessä aina, kun vähänkin kakuttelun aihetta löytyy. Seuraavaa juhlanaihetta odotellessa! 😉

20160508_174440

29.8.2017 Lokin porukka tuplaantunut vuodessa!

Lokilla on ollut aika haipakkaa kulunut vuosi ja olemme saaneet useammankin uuden Lokkilaisen vahvistamaan mahtavaa porukkaamme 😊

Alkukeväästä Lokin päämajassa Vantaalla aloitti erityisesti rekrytointeihin suuntautunut ihanan iloinen Elina. Kevään ja kesän aikana Elina onkin jo onnistuneesti rekrytoinut mm. rakennusalan työnjohtoa ja ammattilaisia mielenkiintoisiin jobeihin. Elina pyörittelee tällä hetkellä viher- ja maanrakennusalan ammattilaisia ja toimihenkilöitä sekä kiinteistöhuollon ja toimistopalvelujen osaajia. Elinalta löytyy taitoa ja pätevyyttä myös vaativiinkin rekrytointeihin, joten olehan rohkeasti yhteydessä Elinaan kun haet työurallesi uusia haasteita tai kaipaat omaan työporukkaasi kokeneita konkareita.

Keväällä Team Tamperekin sai vahvistusta uudesta Lokkiharjoittelijasta: Mariannesta. Intoa säteilevä Marianne löysi tiensä Lokille hyvinkin omatoimisesti ja on jo näyttänyt taitonsa monessakin asiassa. Marianne on tehnyt aikamoisia työntekijälöytöjä ja on auttanut Lokkia uudistumaan esimerkiksi somen ja työnantajamielikuvan osalta. Olemme saaneet Mariannelta paljon energiaa, ajatuksenaiheita ja tuoreita näkökulmia. Syksyn edetessä Mariannelle on kaavailtu omaa toimialakenttää Pirkanmaan alueella mm. apteekkipuolen vuokrahenkilöihin ja rakennuspuolen suunnittelijoihin liittyen. Lokilla on vahva tuntuma, että Mariannesta kuullaan vielä!

Lisäksi tuoreimmat Lokkilaiset Jonina ja Jani ovat aloittaneet loppukesästä Vantaan päämajassamme. Reippaan rempseä Jonina on ottanut haltuunsa erityisesti LVI-alaa ja rakennuspuolen erikoisosaajia. Joninalla onkin tällä hetkellä mm. IV-asentajia ja työnjohtoa hyppysissään, myös insinööritason suunnittelijat ja muut toimihenkilöt ovat tähtäimessä. Logistiikkalokkinakin tunnettu varastopuolen supermies Jani on aloittanut logistiikka-alan myllertämisen. Jani on itse toiminut pitkään varastopuolella niin käytännön töissä kuin johtotehtävissäkin, joten ala alkaa Janin uurastuksen myötä olla myös Lokilla entistä vahvemmassa otteessa.

Lokin monipuolisia avoimia työpaikkoja kannattaa pitää silmällä, otamme ilomielin myös avoimia hakemuksia vastaan.

lokkipeukut2
Raikasta syksyn alkua!

21.8.2017 Lokkiparvi palveluksessasi

banneri

Pirkanmaan Sun radiolla alkoi tänään kilpailu, josta voi voittaa Lokin ammattilaisen päiväksi käyttöön. Osallistuminen on helppoa!

Käy täyttämässä lomake Sun radion kotisivuilla ja kerro minkälaista apua tarvitset työpaikallesi tai kotiisi. Voit voittaa yrityksellesi tai itsellesi esimerkiksi timpurin, siivoojan, puutarhurin… mitä vain tarvitsetkaan!

Kaikki mukaan kisaan :)

25.7.2017 Unton siipien alla

Lue, kuka on Lokki Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja ja miten hän viettää kesäänsä. Minkälaisena hän näkee Lokin vuonna 2025?

– No kyllä Lokilla on pyritty pitämään yllä henkilöstökonsulttien ja miksei vuokratyöntekijöidenkin osalta sellaista väljää toimintatapaa. Esimerkiksi konsultit voivat tehdä tontillaan hyvinkin itsenäisiä päätöksiä. Tällainen vähemmän tiukka johtamistapa sopii itselleni parhaiten ja todennäköisesti myös sille porukalle, joka Lokilla työskentelee.

Näin sanoo Lokki Henkilöstöpalveluita luotsaava Unto Suksi, kun häneltä kysyy, mikä Lokissa on parasta. Lista parhaista asioista jatkuisi vielä, mutta tutustutaan mieluummin toimitusjohtajaamme, joka nämä parhaat asiat on oikeastaan tehnyt mahdolliseksi.

Unto Suksi on toiminut Lokin toimitusjohtajana vuodesta 2005 alkaen, kun hän osti rakennusurakointiin keskittyvän yrityksen liiketoiminnat eläköityvältä pariskunnalta. Vuosi 2005 oli hurjan nousun aikaa eikä vuoden 2008 taantumasta ollut tietoakaan. Ennen yrittäjäksi alkamista Unto työskenteli rakennesuunnittelijana, rakennuttajakonsulttina ja rakennusmateriaaliteollisuuden myynti- ja markkinointitehtävissä. Kun tuli tilaisuus ostaa oma yritys, ei ollut mitään epäselvyyttä olla toimimatta.

– Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta yrittäjäperheestä. Ilmeisesti tältä alueelta lähtöisin olevat päätyvät jo äidinmaidosta alkaen erilaisiin yrittäjätehtäviin.

Toimitusjohtajan työpäivät koostuvat Unton mukaan pienestä sälästä. Erityisesti viime aikoina sälää on ollut paljon, sillä Lokin toimintaa on alettu laajentamaan aktiivisesti. Uusia henkilöstökonsulttiehdokkaita on täytynyt haastatella ja liiketoimintasuunnitelmaa päivittää. Työtunteja vievät taloushallinnon ja kirjanpidon erilaiset selvitykset ja tarkastukset, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä koulutuspalveluiden järjestäminen.

– Vuonna 2025 tarkoituksenamme on toimia valtakunnallisesti siten, että konttoreita on Vantaan ja Tampereen lisäksi vähintään 7 kasvukeskuksessa ja ehkä Virossa. Erityisesti henkilöstöpalvelut, rekrytoinnit ja toimintojen ulkoistamiset ovat kasvukohteenamme. Myös koulutuspalveluiden tarjontaa on tarkoitus laajentaa.

Työn sarkaa siis riittää. Mutta niin myös Unton vapaa-ajalla.

– Ostimme vaimon kanssa keväällä kesämökin, jonka fiksaamisessa kesäloma on hujahtanut. Sitten on näitä perinteisiä kesärutiineja kuten sukulaisilla kiertelyä. Kevyttä vastapainoa muille hommille on käydä silloin tällöin golfaamassa.

Onneksi Unton apuna Lokin toiminnan kehittämisessä ja laajentamisessa on seitsemän innokasta henkilöstökonsulttia. Kaksi heistä aloittaa työt ensimmäistä kertaa Lokilla elokuun 2017 alussa.

– Lokin toimintatavoissa on keskeistä, että koko projekti on konsultilla hyppysissään. Henkilöiden kartoittamisen, myynnin ja kaiken muun hoitamisen tekee yksi ja sama henkilöstökonsultti. Monilla kilpailijoillamme vastuut on pilkottu, Unto summaa. Ehkä se on syyn siihen, miksi Lokilla pyyhkii nyt niin hyvin, että on varaa nousuun.

unto

– Kiitos koko henkilökunnalle ja Lokin työntekijöille hyvin sujuneesta keväästä! Toivottavasti olette pystyneet lataamaan akkuja kesän aikana ja olette valmiina syksyn koitoksia varten. :)

28.6.2017 Kohti menestystä – ota lokki töihin

Pyysin kymmentä työssäkäyvää ystävääni kertomaan itsestään viisi mitä tahansa asiaa. Kahdeksan heistä mainitsi työnsä tai työhön liittyvän asian näiden viiden asian joukossa, kaksi ei maininnut mitään työhön liittyvää. Mielenkiintoisinta on, että nämä kaksi ystävääni eivät pidä työstään ollenkaan.

Työnantajan kannalta on suotuisaa, että työntekijät ottavat ammatin ja työn vahvaksi osaksi identiteettiään. Kun ihminen kokee ammatin olevan suuri osa itseä, työn tekemiseen sitoudutaan ja siihen halutaan panostaa enemmän. Jos ammatti koetaan itsestä erilliseksi asiaksi, vain ammatiksi, siihen ei välttämättä haluta panostaa yhtään sen enempää kuin on pakko.

Sen lisäksi, että vahva ammatti-identiteetti parantaa suoritusta työssä, se välittää myös hyvää kuvaa yrityksestä sen ulkopuolelle. Työn ja ammatin näkyminen ihmisessä vapaa-ajalla on ilmaista mainosta sille yritykselle, jossa työntekijä työskentelee. Ei ole sattumaa, ettei minulla ole minkäänlaista mielikuvaa niistä yrityksistä, joissa kaksi ei työstään pitävää ystävääni työskentelee. Sen sijaan minulla on hyvin positiiviset mielikuvat sellaisista yrityksistä, joissa työskentelee ystäviäni, joilla on vahva ja positiivinen ammatti-identiteetti.

Työnantajalla on käytössään monia konkreettisia keinoja vahvistaa työntekijöidensä ammatti-identiteettiä. Me Lokki Henkilöstöpalveluilla lähdemme siitä, että työntekijöitä arvostetaan ja heidät kohdataan ihmisinä. Meidän kautta työtä ei tee kuka tahansa vaan Perttu, Liisi, Lennart, Ilari… Tunnemme työntekijämme, monet jo useamman vuoden ajalta, mikä takaa sen, että osaamme sijoittaa heidät juuri heille sopiviin työtehtäviin. Huolehdimme, että työntekijät tietävät minkälaiseen paikkaan he ovat menossa töihin ja että heillä on asianmukaiset varusteet tehdä töitä. Vuotemme kruunaa pikkujoulut, jonne kaikki työntekijämme kutsutaan.

Teemme kaikkemme, jotta työntekijämme voisivat olla ylpeitä ammatistaan sekä siitä, että he ovat osa Lokki-tiimiämme. Uskomme, että motivoituneet ja työhönsä tyytyväiset työntekijät ovat avain parhaaseen lopputulokseen, mikä on etu myös asiakasyrityksillemme.

6.6.2017 Miksi mukaan Lokki-tiimiin?

Heippa vaan!

Lokki-tiimin uusin poikanen täällä, henkilöstökonsulttiharjoittelija Marianne Tampereelta.

Kuvittele, että heräät aamulla innostuksen tunteeseen – sellaiseen “Jee, tänään tapahtuu jotain parasta” -fiilikseen. Syöt aamupuuron ja lähdet töihin, aamulla, mutta kuitenkin siihen aikaan, kun sinulle parhaiten sopii. Sitten se paras juttu tapahtuu! Saavut työpaikalle, jossa pääset mukaan Lokki-tiimin henkilöstökonsulttien hektiseen arkeen, johon kuuluu paljon ongelmanratkaisua, hiukan rutiinitehtäviä, superkivoja työkavereita, kymmeniä puheluita päivässä sekä muutamia kohtaamisia uusien ihmisten kanssa. Työ ei kuitenkaan tunnu työltä, koska teet sitä hyvien tyyppien kanssa, ja jokainen päivä on erilainen. Kun olet tehnyt hommia omasta mielestäsi kolme tuntia, joku tulee ja sanoo, että nyt onkin jo täysi työpäivä pulkassa. Tällaisia työpäiviä meillä on!

Meillä Lokki Henkilöstöpalveluilla on tällä hetkellä useampi henkilöstökonsultin paikka auki. Etsimme harjoittelijaa Vantaalle sekä logistiikka-alan osaajia Vantaalle ja Tampereelle, mutta muistakin aloista kiinnostuneet konsulttiehdokkaat huomioidaan. Itse päädyin soittamaan ja kysymään harjoittelupaikkaa Lokilta yrityksen mielenkiintoisen brändin takia, vaikka avoimena olevia henkilöstökonsultin paikkoja ei sillä hetkellä ollut. Hyvin kävi, sillä minnekään muualle en enää vaihtaisi. Yli kymmenvuotinen yrityksemme kasvaa maltillisesti ja toimintaa on tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa muuallekin kuin pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Siksi etsimme tällä hetkellä aluepäälliköitä Turkuun, Seinäjoelle ja Ouluun.

Olen viihtynyt Lokilla niin hyvin, että voin täydestä sydämestäni suositella Lokkia työpaikkana ja työnantajana. Olemme pieni, joustava ja rento työyhteisö, jossa onnistumiset huomataan ja niistä palkitaan. Jokaisen työntekijän osaamisalue huomioidaan, mikä mahdollistaa monipuoliset, omaan osaamisalueeseen sopivat työtehtävät sekä urakehityksen.

Tavoitteenamme on olla markkinoiden paras henkilöstöpalveluiden tarjoaja, minkä vuoksi pyrimme jatkuvasti kehittymään ja keksimään parempia ratkaisuja asiakkaidemme hyväksi. Lokki-tiimissä huomioimme toistemme ideat ja autamme toisiamme onnistumaan – silloin myös koko yritys onnistuu.

Jos ura henkilöstökonsulttina kiinnostaa ja voisit nähdä itsesi tässä Lokki-tiimissä, hae mukaan avoimet työpaikat sivullamme! Me odotamme sinua, jotta Lokit saavat taas lentää korkeammalle!

Marianne

Avoimet henkilöstökonsulttien paikkamme:

http://lokki.fi/index.php/avoimet-tyopaikat/

3.3.2017 Lokki laajenee: haemme nyt ALUE-EDUSTAJIA Turkuun, Seinäjoelle ja Ouluun !

Lokki hakee nyt alue-edustajia Turkuun, Seinäjoelle ja Ouluun. Jos tunnistat itsesi hakuilmoituksesta tai tunnet jonkun tehtävään sopivan henkilön, vinkkaa ihmeessä tietoa eteenpäin! :) Lisätietoja hausta löytyy Avoimet työpaikat -sivulta.

23.2.2017 Lokin ja Tiituksen yhteistyö

Lokki tekee nyt myös yhteistyötä Tiituksen kanssa työllistääkseen AMK-opiskelijoita entistä enemmän :) Nyt siis sovelluksen kautta hakemaan nuoremman työnjohtajan tehtävään!

Henkilön Lokki Henkilöstöpalvelut Oy kuva.

2.1.2017 Pikkujoulumuistelua Helsingissä ja Tampereella

Vuosi 2016 huipentui Lokin pikkujouluihin, joihin saatiin tänäkin vuonna lennokas porukka mukaan sekä Helsingissä että Tampereella. Ohjelmaan kuului maittava ruokailu sekä pääkaupunkiseudun porukan kanssa myös hohtominigolffausta.

IMG-20170102-WA0003

Suurkiitokset kaikille lokkilaisille ja pikkujouluihin osallistuneille! :)

23.12.2016 Rauhallista Joulua ja menestyksestä vuotta 2017!

Yhteistyöstä kiittäen toivotamme rauhaisaa joulunaikaa ja onnea uuteen vuoteen kaikille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaineillemme!

 

Gold-Christmas-Balls

21.11.2016 Lokki Kauppalehden Menestyjä ja toimistolle kentältä kotiutunut Mira

Kauppalehdeltä tuli Lokille ilouutisia ja saimme Menestyjä-sertifikaatin!

Lisäksi kesälläkin Vantaan toimistolla ahkeroinut harjoittelijamme Mira on kotiutunut kokonaan kenttähommista konsultin arkeen ja toimii nykyään siivous- ja kiinteistöpuolen henkilöstökonsulttina Vantaan päämajassamme. Miralle voi siis rimpautella jos on tarvetta tämän alan tekijöille tai työpaikalle :)

Lokki kiittää koko tiimiä mahtavasta menestyksestä, jatketaan samaan malliin!

3.10.2016 Tampereen tuparit ja Lokkitiimin uusi jäsen Miia-Mari

Alkusyksyn aikana on onnistuneesti avattu Lokin uusi toimipiste Tampereelle Uimalankadulle ja saatu Lokkitiimiin uusi jäsen: Miia-Mari! Miia-Mari liittyi pääkaupunkiseudunkin kuvioista tutun Marian tiimiin Tampereelle ja tämä tehokaksikko vaikuttaa nyt Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueella. Tampereen toimiston ja uuden Team Tampereen tupareita vietettiin aurinkoisissa tunnelmissa ja saatiinpa myös palaset itse tehtyä Lokki-kakkua!

WP_20160912_15_13_51_Pro__highres

Lokin hohdokas Team Tampere sekä Vantaan päämajan väki toivottavat kirpakkaa syksyn jatkoa!

28.7.2016 Miran kesäterveiset

Heipsu!

Täällä Mian ja Marian heinäkuun kiireapulainen Mira. Olen vuoden 2016 alusta ollut Lokin kautta töissä, ensin rakennussiivoojana muutaman viikon ruuhka-apuna ja sitten maaliskuun alusta kotisiivoojana. Kotisiivoojaksi palaan taas elokuun alussa, kun asiakkaat palailevat lomilta ja toimistolla heinäkuun kiireet helpottavat.

Toimisto- ja siivoustyö eroavat toisistaan tietysti kuin yö ja päivä ja siksi onkin ollut hauskaa kokeilla jotain täysin uutta ja erilaista. Eniten työajastani on kulunut uusien työntekijöiden etsimiseen asiakasyrityksillemme. Olen soitellut kymmeniä puheluita päivässä, lähetellyt sähköposteja ja informoinut potentiaalisista ehdokkaista Mialle ja Marialle sekä tietysti Jukalle Turkuun. Työntekijöiden etsimisen lisäksi olen muun muassa tehnyt työpaikkailmoituksia, kartoittanut vanhojen työntekijöidemme tilannetta ja hoitanut juoksevia asioita, kuten työvälineiden vientiä työmaille.

Olen nauttinut tästä vaihtelusta superpaljon ja onneksi elokuussa jatkan siivoushommia pehmeästi olemalla vielä päivän viikosta täällä toimistolla. Ihanaan ja kannustavaan ilmapiiriin, joka täällä vallitsee, on mukavaa tulla töihin!:)

Mukavaa kesän jatkoa!

Terkuin, Mira

15.7.2016 Uusia tuulia

Lokin kotisivut on jälleen uudistettu. Lisäksi kesä on tähän mennessä tuonut tullessaan uuden toimipisteen Turkuun ja loppukesästä avaamme uuden toimiston ovet myös Tampereella.

Lokin tiimi toivottaa kaikille työntekijöille ja yhteistyökumppaneille oikein aurinkoista kesää!